Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Punte Dana 30

bogdanbt

Postări Recomandate

Am schimbat o cruce cardanica pe dreapta fata. Teoretic s-a pus totul ok la loc. De cand am schimbat crucea, in viraje face ca dracu', caraie, am suspendat iar roata si am invartit-o, nici un zgomot... Ce-am gresit?

Problema nr. 2 - vreau sa merg cu masina la cineva care chiar se pricepe la Jeep-uri, macar sa-i faca o analiza cap-coada. Sint satul de pseudo-mecanicii care invata meserie pe masina mea.

Editat de Astral
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Punte Dana 30

Daca ajungi prin Iasi pot sa iti recomand pe cineva care se ocupa de masini 4x4....in ceea ce priveste problema ta, fara o constatare la fata locului cam greu de dat cu parerea...ai stat langa mecanic cand a schimbat crucea la planetara? pentru ca este posibil la montaj sa fi "bulit" ceva, sau crucea sa fi fost cu cativa mm mai mica... si acum sa iti dea "bataie" - din cate am vazut, pt ca am si eu o tzara de pb la crucile fata, pe producator sunt 2 dimensiuni, care difera la cativa mm..e posibil sa fi luat crucea mai mica...

Doar in 4x4 se aude? sau si in 2x4?

Link spre comentariu

Nu inteleg,daca ai schimbat crucea cardanica atunci e la cardan,dar nu are cum sa fie dreapta fata,inseamna ca ai montat cruce planetara,iar daca este asta atunci se aude fie 4x4/4x2.

Fara o constatare nu poti sti sigur dar pot fi 2 variante,cruce care nu e la cote dar asta trebuia sa sesizeze mecanicul la montaj sau montaj defectuos,vreo siguranta lipsa.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Masina e fabr. 2000, crucea e 82x30, mecanicul a zis ca totul a intrat fest, intr-adevar n-am stat langa el, maine dau jos totul si stau langa el.

Asta-i piesa : http://www.ebay.com/itm/300737905444?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

Link spre comentariu

Daca tot desfaci masoara exact cu sublerul gaurica unde intra pastila crucii...nu stiu termeni de mecanica...si vezi sa nu fie 82 cu ceva mm in plus ca eu asa tin minte ca am vazut cand am cautat cruci de planetare...spor la tb

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare