omoroka Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Vinerea trecuta, chiar cu o zi inainte de iesirea aceasta am mai avut o scurta iesire pe la Magureni. A fost scurta iesirea din cauza ca pe la km 60 masina lui yoke a cedat din cauza de ruptor rupt drept pentru care am facut cale intoarsa in Bucuresti si inapoi pentru a inlocui piesa. Ne-am urcat pe o creasta pamantoasa pe care am mers atat cat ne-a permis timpul si conditiile meteo. Noroi, noroi si iar noroi. Au fost momente cand a trebuit sa ne asiguram la inclinarile laterale, sau sa bagam masinile intentionat in rape cu spatele pentru a nu le rasturna. La final am coborat pe un traseu cunoscut deja, in josul caruia am constatat ca s-a deschis o "usoara" exploatare forestiera ce a blocat cu busteni drumul de acces. Am tras cativa busteni la troliu... cati am putut, pentru a putea elibera cat de cat drumul si a-l continua. Track: Magureni 2013.zip Film, enjoy! Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 10, 2013 Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Iesire la Magureni La 2 : 37 :3 urata senzatia sa-ti moara motorul fix in varf daca o luai la vale cred ca vorbeam de inca o rasturnare :( in rest super tare traseul. Felicitari Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 10, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 10, 2013 Re: Iesire la Magureni La 2 : 37 :3 urata senzatia sa-ti moara motorul fix in varf daca o luai la vale cred ca vorbeam de inca o rasturnare :( in rest super tare traseul. Felicitari Era scurta panta, nu se punea problema de o rasturnare... doar daca se punea de-a curmezisul masina poate. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate