Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru aer K&N Jimny are cineva? se simte diferenta?

Mugur Iacob

Postări Recomandate

Re: Filtru aer K&N Jimny are cineva? se simte diferenta?

Eu am dat jos filtrul K&N si am pus de-atunci numai original.

Testul de mai sus l-as dori reprodus de unul dintre noi, utilizatorii...

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Înca o data se dovedeste ca nu tot ce e bun pt. unul, e si pt. altul. :grin:

Referitor la test, la masinile cu prefiltru separator (zyclon), difrenta se poate observa atît optic ("mizeriile" se rotesc mai repede în paharul colector cînd este un filtru sport) cît si acustic ("suieratul" produs de trecerea aerului prin palete este mai tare cînd este un filtru sport).

Editat de Patrolator

Unde-i un PATROL, acolo-i un drum...

http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ

Link spre comentariu

Înca o data se dovedeste ca nu tot ce e bun pt. unul, e si pt. altul. :grin:

Referitor la test, la masinile cu prefiltru separator (zyclon), difrenta se poate observa atît optic ("mizeriile" se rotesc mai repede în paharul colector cînd este un filtru sport) cît si acustic ("suieratul" produs de trecerea aerului prin palete este mai tare cînd este un filtru sport).

Pt. lamurire, eu nu am dat jos K&N-ul din cauza suspiciunilor ca nu ar fi bun ca volum de aer, ci doar din cauza uleiului de pe el fix inainte de debitmetru.

So, daca voi sunteti fericiti, sunt si eu:grin:

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare