BOBARU Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 O iesire prin padure,cu mult noroi...Traseul este Melicesti-Pietriceaua-Paltinoasa-Secaria-Cornu-Campina. Intilnirea la OMV-ul din Campina, ora 09:00 Doritori sunt rugati sa aiba dotarile minime troliu+MT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 12, 2013 Partajează Postat Aprilie 12, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Eu o sa fiu prezent cu Uaz-ul din dotare. Cred ca vine si un prieten cu Mitsu Pajero 2.8td + simex, troliu 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Underground Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Distractie placuta! Astepta poze!! :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Cateva filmari Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... ...sa va fie de bine ... si la mai multe ! PS.. ..UAZul "s-a ratacit" ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Pai filmarea cu ceea ce s-a 'ntamplat dupa aruncarea crengilor unde e? :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Si inca: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Patrolator Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Sa va fie de bine, fericitilor. :h5 :off Ce cauciuc (marca/model) e rezerva de pe Pajero-ul cu numar XNX la final? Foarte Unde-i un PATROL, acolo-i un drum... http://www.youtube.com/watch?v=zkXzSVPkucQ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Pai filmarea cu ceea ce s-a 'ntamplat dupa aruncarea crengilor unde e? :ha: Asta este... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... sa va fie de bine, fericitilor. :h5 :off ce cauciuc (marca/model) e rezerva de pe pajero-ul cu numar xnx la final? Foarte ziarelli brutale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex26 Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Re: Sambata iesire la noroi... frumos :grin: Editat Aprilie 14, 2013 de alex26 nu este importanta istoria pe care o ai, ci ceea ce faci cu ea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Repede si tu... S-a ratacit uazu? Dupaultimele modificari, imi fierbea motoru. A trbuit sa dau o fuga pana acasa. M-am intors la partea a doua a traseului. Dar s-a desfasurat mai in viteza si nu a mai filmat nimeni 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
staicucostel Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... jighi unde e mitsubishi? oricum fara tine erau morti ramaneau in padure Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... jighi unde e mitsubishi? oricum fara tine erau morti ramaneau in padure Am vrut sa demonstrez ka ca se poate si cu JEEPU cu mt-uri la noroi...:ha1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... continuarea filmarilor de sambata Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... jighi unde e mitsubishi? oricum fara tine erau morti ramaneau in padure nu noi eram morti fara Jighi... el fara noi chiar ca murea :)) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Pai undee ma continuarea...nu vedem nimic pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Pai undee ma continuarea...nu vedem nimic cred ca maine la cum sa incarca astea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Re: Sambata iesire la noroi... astepti nerabdator sa vezi ce prostii ai mai facut Editat Aprilie 14, 2013 de Astral Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Daaaaaa...:pl1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Pentru Jighi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Frumos !! P.S. cred ca ar fi O.K. daca folositi si sufe de copac . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jighi Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... Cred ca ar fi frumos daca le am da toti borsu pe gura...:ha1 pregatim masina ta pentru off road www.modificarioffroad.ro modificarioffroad@yahoo.com dezmembrari pajero mk2. 0730678039 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihai T Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Re: Sambata iesire la noroi... Asta este... Pentru Jighi Jighi Master of Disaster:dr1:grin: Coane, o sa fii subiect de balade... Editat Aprilie 14, 2013 de Mihai T Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
srssilviu Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Re: Sambata iesire la noroi... ...Mr.Styler (nume de scena deschisa-Jighi) - ai avut expresorul de cafea cu tine ? (la cum fierbea...mai treb. niste cafea:grin: ) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate