liviub Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Salutare, Cine ma poate sfatui in a alege un blocant pentru Wrangler YJ 4.0? Ma intereseaza care sunt modelele disponibile, care sunt mai rezistente, care se fac utile in orice tip de teren (ma refer la blocare inutila in anumite situatii la cele autoblocante)? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviub Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate Scuze , am uitat sa specific, puntile sunt standard dana 30-35. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate Pentru Jeep cele mai bune sunt Detroit Locker si Grizlly Locker,cel din urma este mai bun. Dar ca in orice parerile sunt impartite. Editat Aprilie 13, 2013 de Astral iMpartite.... Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate cel mai bun blocant e cel pe care til permite buzunarul Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviub Postat Aprilie 13, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate Poti sa imi spui si niste preturi? Din ce am auzit, la Detroit e naspa cand se blocheaza atunci cand nu e nevoie, duce masina aiurea pe teren drept sau ma rog esti aproape de o ravena sau rapa si in loc sa mergi drept iti fuge in toate directiile. Nu am dar ce am auzit la cei care au. (doar spate) Recomanzi si pentru fata? (desi am inteles ca nu e nevoie, cel mai important e spatele) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate Pai nu inteleg cum sa cupleze cand nu ai nevoie,el cupleaza atunci cind o roata se invarte la 240grade fata de cealalata,deci pierzi aderenta. La fel de bine daca nu iti convine Detroit ca cupleaza cand vrea el si nu ai tu nevoie poti opta pt ARB care spre deosebire de primul se intampla sa nu cupleze cand vrei tu. ARB este bun dar trebuie bibilit tot timpul iar daca circuli cu masina si pe asfalt schimbi semeringurile de vacuum intr-o veselie,daca o folosesti doar in teren atunci renteaza. Pretul unui Detroit ajunge pe la 1000$ pe la noi iar Grizlly cu max 200$ mai scump. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Aprilie 13, 2013 Partajează Postat Aprilie 13, 2013 (editat) Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate Cele mai solide sunt cele full-case, care inlocuiesc cosul purtator. Exemple sunt multe: ARB, OX, Detroit, TrueTrac, Eaton E-locker, Auburn Ected si asa mai departe. Nu exista 1 model cel mai bun, mai ales daca nu stii daca e nevoie de selectabil sau nu. Unii au probleme cu ARB-urile (scapa aer), unii au probeme cu OX-urile (nu sunt trase bine cablurile), unii cu Detroit-urile (cand ti'e lumea mai draga te muta pe banda cealata daca mergi linistit pe sosea). Editat Aprilie 13, 2013 de ssrli '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviub Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate Pana acum m-am cam lamurit cu blocantii. Sper sa nu apara si alte probleme, am citit ca se ivesc la rotile mari. Acum am niste 33 pe el, dar as vrea sa trec la 35, caz in care am vazut ca sunt tot felul de avertismente ca se rup planetarele (cel putin in cazul detroit, la care ma gandeam eu). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ssrli Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate 33-urile sunt deja un risc, indiferent daca ai blocant sau nu , cu 35-urile va trebui sa fii foarte delicat, riscul e foarte mare sa rupi si cruci fata, si planetare spate. '02 WG CRD - EGR delete '94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviub Postat Aprilie 14, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2013 (editat) Re: Blocant Wrangler YJ 4.0 - Optiuni, utilitate, fiabilitate Multumesc pentru sfaturi. Cred ca o sa aman achizitionarea unui blocant deocamdata. Trebuie sa analizez daca merita sa ma chinui cu puntile astea, am tot vazut pe forum ca nu sunt cele mai rezistente pentru roti mari. Oricum m-am lamurit in privinta blocantului, multumesc mult. Editat Aprilie 14, 2013 de Astral MERITA, NU "se merita" !!...http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=613631&viewfull=1#post613631 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate