qumatru Postat Noiembrie 12, 2014 Partajează Postat Noiembrie 12, 2014 Re: Idei interesante pentru Patrol Y60/Y61 Da dar ma gandesc ca nu verifica si ce turbina ai ( pe motorul stock), nu? la 3.0 nu poti face nimic ca nu poti tuna motorul. degeaba pui turbina mai mare daca nu poti modifica parametrii din ecu. nu stiu la 2.8 cum sta treaba l.e. la 3.0 poti face ceva daca schimbi electronica motorului cu una de curse ceva si atunci ai acces la toti parametrii motorului nu doar pentru citire Nissan Patrol GR Y61 3.0 turbo diesel intercooler 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: Idei interesante pentru Patrol Y60/Y61 Steinbauer - DPChip - Haltech. Nume grele in domeniul tunningului, numai ca instaleaza cu masina pe dyno. Ceea ce, pe langa pret, le face destul de exclusiviste. Cunosc oameni care le au si nu-si concep masinile fara ele (australieni). NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: Idei interesante pentru Patrol Y60/Y61 Eu am o relatie cu Steinbauer, suntem in discutii pentru o colaborare, dar mai mult pentru camioane/combine agricole/tractoare/utilaje care lucreaza mult si la putere aproape de maxim. Acolo isi face Steinbauer treaba, optimizeaza parametrii si creste randamentul la acelasi consum. Jos nu se prea simte. Masina mea avea Unichip sau ceva cam pe-acolo, cand am luat-o. L-am azvarlit instant, am refacut legaturile electrice originale catre ECU, am adus motorul in parametri de functionare si basta. Nu ma plang de putere, are destula. Mie nu-mi moare motorul decat daca nu sunt atent si o scap sub 1500 rpm, altfel ori urca ori rupe aderenta. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexei Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: Idei interesante pentru Patrol Y60/Y61 la 3.0 nu poti face nimic ca nu poti tuna motorul. degeaba pui turbina mai mare daca nu poti modifica parametrii din ecu. nu stiu la 2.8 cum sta treaba l.e. la 3.0 poti face ceva daca schimbi electronica motorului cu una de curse ceva si atunci ai acces la toti parametrii motorului nu doar pentru citire Tuning e si modificarea intercoolerului (mai mare, sau cu ventilator, sau cu pulverizare de apa / agent de racire) La fel si controlarea mai precisa a boost-ului Nu mai vorbim de modificarile pompei. Plus producatorii de chip-uri mentionati de @Big.Ursu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Noiembrie 13, 2014 Partajează Postat Noiembrie 13, 2014 Re: Idei interesante pentru Patrol Y60/Y61 ....L-am azvarlit instant, am refacut legaturile electrice originale catre ECU, am adus motorul in parametri de functionare .... De acord cu tine...Asta e primul pas. Dupa cum am zis, absolut toti care au un chip montat pe ZD30 au zis acelasi lucru...daca nu e instalat cu Dyno langa tine....il ai degeaba. E si unul din motivele pentru care inca nu am asa ceva :D. Halltech si Steinbauer pentru piata din Europa, nu au chipuri pentru motoarele noastre. Piata din Australia este alta poveste... NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate