BOBARU Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Astazi ca de obicei am iesit la un gratar si putin off-road...Mai multe detali in filmarile ce urmeaza: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Costel Postat Aprilie 14, 2013 Partajează Postat Aprilie 14, 2013 Re: Plimbarea de duminica Am avut parte azi de mai mult noroi decat ieri si nici nu mai sabotat cum ai facut cu Mihai,dar ce sa fac asta e , am avut parte de traseu frumos cu tine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Plimbarea de duminica Asta e urcarea pe Stefesti? 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
LorDeko Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Plimbarea de duminica Asta e urcarea pe Stefesti? Da... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali rfo Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Plimbarea de duminica Deci sa inteleg ca s-a topit zapada. Ce tare. Cred ca e un traseu misto in perioada asta. Se poate ajunge pana sus? Sau mai e zapada? 4x4 -rile mele: Mitsubishi L200, Dacia papuc4x4, Bmw X3 2.0i, Bmw X3 3.0sd, si cea mai 4x4: KTM 450exc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
BOBARU Postat Aprilie 19, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 19, 2013 (editat) Re: Plimbarea de duminica Deci sa inteleg ca s-a topit zapada. Ce tare. Cred ca e un traseu misto in perioada asta. Se poate ajunge pana sus? Sau mai e zapada? Se poate ajunge pina la stina din secara,mai incolo e zapada mare... Editat Aprilie 19, 2013 de Astral INCOLO...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate