Tumurica Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 Buna ziua, Sunt posesorul unui IMS si as vrea sa-i schimb cutia de viteze originala cu una de Ford cu reductor pe stanga care sa aiba si mare si mic! Ma poate ajuta cineva sa-mi spuna unde as putea gasi sa cumpar cutia de viteze si la ce pret ar fi? Multumesc anticipat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Aprilie 15, 2013 Partajează Postat Aprilie 15, 2013 (editat) Re: Modificare/ inlocuire cutie de viteze la IMS Poi la ce motor ai vrea sa o pui? sau ce motor vrei sa pui pe el pana la urma? vrei sa lasi motorul romanesc sau sa schimbi cu tot cu motor? Editat Aprilie 15, 2013 de Astral Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tumurica Postat Aprilie 18, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Modificare/ inlocuire cutie de viteze la IMS Vreau sa schimb doar cutia de viteze, dar nu stiu de unde sa o cumpar. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Modificare/ inlocuire cutie de viteze la IMS Vreau sa schimb doar cutia de viteze, dar nu stiu de unde sa o cumpar. Pune anunt la "Cumparari piese 4x4"..... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sorin100 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Modificare/ inlocuire cutie de viteze la IMS sau poti cauta reductor cutie aro mic/mare pe partea stanga,sunt ff rare dar nu poti sti ce noroc ai,eu am gasit una si se comporta excelent Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate