Liviu-San Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Buna ziua! Am puteti ajuta cu schema electrica la Freelander?Am pus creionul de tensiune si am descoperit decat semnalizarile si masa,care este in centru.Pe pozitie mi se aprind 3 pini,marsarier nu am...:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Re: Schema electrica carlig tractare! te interesază? sau este mai simplă schema asta... Editat Aprilie 17, 2013 de dacuBurebista http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Schema electrica carlig tractare! Merci! Ma interesa culorile firelor,la ce becuri corespund pe priza(ex:rosu-semnal dr...etc..) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Schema electrica carlig tractare! verifica al doilea link 1 http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Schema electrica carlig tractare! verifica al doilea link [ATTACH=CONFIG]175676[/ATTACH] Gata,am descoperit!:grin: :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Iulie 9, 2013 Partajează Postat Iulie 9, 2013 Re: Schema electrica carlig tractare! Montajul este cel din fabrica (cu 2 prize 12N respectiv 12S). Pe platforma am iar montajul din fabrica. Am inteles ca >2k este obligatoriu lumina de marshalier. Problema este ca incarcata pe mine ma cam deranjeaza (nu vad prea bine) la mersul in marshalier. O bag prin tot felul de cocleauri si "o mai mint" cu lumina de ceata, dar parca nu este suficient. Am achizitionat 2 lampi de numar cu lampile de marshalier incorporate (dacia papuc are lampa de numar pe dreapta cu lampa de marshalier incorporata, iar pe stanga cu lampa de ceata), si vreau sa inlocuiesc lampile mele de numar. Acum vine dilema ca pe 7 pini nu am gasit nici un fir care vine de la lampa de marshalier. Numai bine, Alin .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asderian Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Schema electrica carlig tractare! buna seara, stie cineva de unde se leaga firele de la mufa de remorcare 12S? tocmai am luat un carlig cu doua mufe cea 12N am inteles dar cea 12S nu stiu unde vine legata de masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 (editat) Re: Schema electrica carlig tractare! ai si kitul de conectare la mufele alea?, e nevoie de un cablaj dedicat cu o mufa speciala care pt alimentarea mufei 12S vine conectata la una ascunsa in portbagaj sub panoul din dreapta, daca nu ai cablajul dedicat cu mufa si releu de splitare mai bine cumpara'l ca altfel e greu si iese prost, Editat Aprilie 5, 2015 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate