Alex16 Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Pai sa incep cu inceputul. In urma cu vro 2ani jumate am achizitionat un Aro 11.9 motor de dacie 1.4 65CP,masina arata cam asa .Apoi a venit vremea sa-i refact ITP-ul si am aflat ca nu se mai poate deoarece au fost facute niste modificari la sasiu,eu habar nu aveam de ele. Si daca nu am putu sa o mai inscriu ce-mi venii mie in cap sa-l tai si sa-l fac cu 2 locuri si bena :wink: Stau undeva la tara si am nevoie de el,mai ales prin padure :grin: Si m-am apucat cu tata de taiat,si apoi sudat pana a inceput sa capete forma si a rezultat asta (scuzati acele nailoane,acum vro 2 zile am agatat usa intr-un stalp si s-a dus :ha: ) Drept sa spun sunt multumit de aceasta masinuta si de ceea ce poate ea mai ales in off road,iar "motorul v8 de 450 cp este excelent" Urmeaza sa-i mai fac ceva modoficari pe viitor,as vrea sa-i pun punti de suzuki samurai sau nissan patrol,nu de alta dar pana acum am reusit sa-i rup vro 4 planetare pe fata si mi s-a luat. O sa mai postez ceva poze dupa ce o sa termin de lucru la el :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
fulgeras Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Daca ii pui alte punti va trebui si alta motorizare, altfel nu prea vad rostul.... Christian Dan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex16 Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Depinde,cele de suzuki samurai sunt cam la fel,si aici ma refer la raport,motorul e destul de bun ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Cred ca o sa te rupa la consum.Am avut si eu unul si am lesinat destul de repede motorul de dacie.Dupa el am pus de 1.6 benzina si dupa ala,1.9 diesel. Este in 4 trepte, sau 5? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex16 Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) 4 trepte,dar iti spun sincer unde l-am folosit eu si unde il folosesc nu consuma mult Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Teodor4x4 Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Sa-l folosesti sanatos ! :h5 Puntile de Samurai (cele late), zic eu ca sunt de ajuns, cele de Patrol nu se merita daca nu faci ceva ''mai grav''... Interesant ar fi :grin: motorul de 1.9 diesel 93 cp de Renault si cutia de viteze cu 5 trepte tot de Renault. Dar daca spui ca motorul de Dacie se descurca... 4x4, Way of Life ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex16 Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) pai am avut 2 tone si ceva il el,si nu a avut nici un stres mai ales in greu si cu a2a a urcat fara probleme,si in padure treapta 1 nici nu o vede :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Si al meu a avut cutie in 4 trepte si am schimbat-o rapid cu una in 5 trepte tot de aro, cu carcasa de ambreiaj de papuc diesel si am schimbat grupul fata,pentru ca cel pentru 4 trepte,nu se portiveste cu cutia in 5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex16 Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Pe viitor o sa vad ce modoficari o sa-i mai fac,ma bate si pe mine gandul la o cutie in 5 trepte :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 1, 2013 Partajează Postat Mai 1, 2013 (editat) Re: Mitica :) (Aro 11.9) Pai, punte rigida pe fata cu grupul pe mijloc nu se gaseste inafara de aia de pe Suzuki LJ80 (mica, slabuta si ingusta). Ai putea sa consturiesti tu o punte rigida cu grupul pe mijloc:wink:... Eu inca nu am vazut nici un zecar cu rigida pe fata....ar fi interesant sa reusesti ceva... Editat Mai 1, 2013 de Cristian1 Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex16 Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 (editat) Re: Mitica :) (Aro 11.9) Am gasit un Samurai,dar problema e ca are volan pe dreapta si nu stiu sigur daca pot folosi acea punte,Si am vazut mai multe Aro 10 cu punte rigida si pe fata mai ales in zona Leresti,Campulung Muscel :grin: Editat Mai 1, 2013 de Astral http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=811219&viewfull=1#post811219 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Fa niste poze la zecarii aia cu rigida. Si pe spate ce punte au folosit ? Tot de samurai, e pe dreapta si acolo grupul.... Nu are nimic daca ii cu volan pe dreapta. Incearca sa intorci barile de directie peste cap si gata... ARO-ul tau ce directie are ? Tipul nou cu caseta in fata rotilor sau modelul, dupa roti ? Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex16 Postat Mai 2, 2013 Autor Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) E tipul nou,directia in fata,trebuie neaparat sa-i pun rigida,deja am rupt pt a 5-a oara planetara pe fata,si nu stiu ce sa-i mai fac :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan-A10 Postat Mai 4, 2013 Partajează Postat Mai 4, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Daca rupi a 5-a planetara pe fata eu zic sa verifici sa ai aceleasi rapoarte la grupuri si grupul fata sa fie fixat bine la locul lui, aliniat si fara jocuri. Verifica cele 2 bucsi de ghidare de pe grupul fata, care intra in carcasa ambreiajului, filetele bune si stranse bine, fixarea laterala dreapta pe suportul motorului. Eu am vreo 15 ani cu ARO 10 si n-am reusit! Pe spate am rupt, recunosc, dar pentru ca m-o mancat in c*r sa-i pun roti de 235. ARO, oriunde, oricand... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Cauciucurile sunt la fel ? Dimensiune si profil ! Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alex16 Postat Mai 6, 2013 Autor Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: Mitica :) (Aro 11.9) Cauciucurile sunt la fel,rapoarte la fel,totul este original pe el din fabrica,dar mereu aceeasi problema scoate axul planetarei din oala care intra in fuzeta(cred ca asa ii zice) Mi-a zis cineva ca sa nu fie planetara putin mai scurta,sunt 2 tipuri si probabil cand am schimbat prima data sa fi pus una mai scurta cu circa 1-2 cm si din cauza asta sa fie :al Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate