Max Postat Aprilie 17, 2013 Partajează Postat Aprilie 17, 2013 (editat) Prezint aici un proiect de remorca de offroad, proiect prezentat pe larg pe forumul Buschtaxi din Germania. Remorca este facuta pe un sasiu de Toyota Landcruiser seria 60 si foloseste puntea, suspensia si franele acesteia. Pentru frana, se foloseste frana de mana iar cablul acesteia se conecteaza la sistemul de franare prins de carligul remorcii. Oare sunt sanse ca sa omologam asa ceva si la noi? Editat Aprilie 17, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Aprilie 17, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 17, 2013 Re: Remorca offroad facuta pe un sasiu si cu punte de masina de teren Alte poze: [ATTACH=CONFIG]175737[/ATTACH] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
a DY 1 Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Remorca offroad facuta pe un sasiu si cu punte de masina de teren Salutam! fain proiectul si perfectibil , eu zic ca sunt sanse . Am doi prieteni care au facut peridoc pentru motociclete si spre surprinderea mea au povestit ca nu a fost chiar asa greu sa le inscrie . Stiu ca au trebuit sa faca un dosar cu proiectul si ca au fost obligati sa cumpere cupla si axa cu fuzete si roti (omologate). Reality is for those who cannot face Science Fiction! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ERY Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Remorca offroad facuta pe un sasiu si cu punte de masina de teren De ceva timp ma uit pe net la australienii astia cata ingeniozitate au la capitolul rulote ptr off road. On topic, eu am inmatriculat acum 3 ani o remorca de atv confectionata artizanal. M-a costat stampila inginerului pusa pe un proiect facut de el ( 150 de euro), si m-au obligat la RAR sa ii schimb stopurile pe leduri pe care le pusesem ptr ca nu aveau stanta CE. Problema rezolvata dupa ce am pus stopuri de Dacia 1300. A urmat omologarea individuala, generarea de serie ptr sasiu si stantarea acesteia de catre ei. Just me ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Aprilie 18, 2013 Partajează Postat Aprilie 18, 2013 Re: Remorca offroad facuta pe un sasiu si cu punte de masina de teren este o idee buna ,arata bine,nu este deosebit de greu de realizat, dar poate nu strica fixarea benei pe sasiu sa fie elastica si nu rigida avand in vedere ca se vrea a fi si pentru offroad, si mai ales ca in romania nu prea este diferenta mare intre unele drumurile asfaltate si cele forestiere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate