Johnny_r0 Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: Samurai made in USA Acesta este singurul rollchage exterior de samurai care imi place. Felicitari de alegere.:h5 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: Samurai made in USA scaune de fabia generatia 2 cred..nu asta noua..aia ce a fost inainte...complicat nu e foarte tare. am dat jos glisierele de pe scaunele de samurache si le-am sudat pe celelalte noi. castig imediat..se sta infinit mai bine in ele , au o sustinere laterala mult mai buna si parca simt masina mai bine de sub fund. de azi incepem sa facem si roll cage-ul la ea cred. atasez poze cat de repede o sa pot. ideea de roll am furat-o de aici...http://www.shropshire-suzuki.co.uk/forum/viewtopic.php?f=53&t=13287&start=15.. mersi de raspuns.... cat despre rollcage, esti un hoț bun:grin: ai furat un model super (nu ma pricep sa evaluez dpdv tehnic rezistenta lui - cu toate ca pare tzapan - dar dpdv optic este bestial... vorba lu' Johnny, printre singurele care imi plac) Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Samurai made in USA ...chiar daca multi o vad ca o vechitura altii ca pe o ciudatenie..eu de fiecare data am coborat cu gura la urechi din ea.. Fraza asta spune tot:h5 Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adi200100 Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Samurai made in USA @raz felicitari pentru "maximele" spuse despre Samurai... sentimentul se pare ca e general Rollcage-ul din link este misto si consider ca pentru varianta cu tabla sunt destul de multe reusite.... eu unul personal caut sa fac unul pentru varianta cu prelata unde sincer chiar nu am gasit vreunul sa arate bine in ambele cazuri, adica cu prelata pusa si cu ea data jos.(ma refer la rollcage varianta pana in spate). Cat despre cum trebuie facute eu nu sunt de acord cu un rollcage prins si pe sasiu si pe caroserie....motivul : caroseria fata de sasiu se misca destul de mult mai ales daca ai body lift. Vad ca cel din link are ceva distantiere(prinderi) fata de caroserie ca sa nu se miste....dar poate ca la varianta cu tabla e mai rigida. La mine (prelata) nu cred ca tine vrajala. Cand o sa ma apuc eu de el (sper ca anul asta) o sa mai desbatem...eu oricum optez pentru varianta prinderii pe caroserie. Suzuki Samurai 1.3i 1991 Mai bine ingrasat de bere, decat cocosat de munca !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Busu4x4 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Samurai made in USA Asta cam asa este: caroseria "lucreaza" independent de sasiu. Cred ca in locul placutelor alora, unde este prins cu suruburi de caroserie, mergeau niste tampoane de cauciuc :wink: Viata e scurta si plina de KKT Samurai 2002 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Samurai made in USA Dupa lucrari intense ne apropiem de finalul proiectului roll cage. Am lucrat ore bune dar eu cred ca am facut treaba ok. Maine voi posta poze cu roll montat si cateva de la fabricarea acestuia. Oricum..acum arata ca o bestie ascutitoarea....:grin: Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Samurai made in USA ...acum arata ca o bestie ascutitoarea....:grin: :grin: hai cu bestiaaaaaa! :jp1 Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 26, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Samurai made in USA Abia ce am finalizat lucrarile..vopsit,sudat, sufe anti-crengi, montaje, beri, pauze, tevi. Iata ce am facut..eu unul sincer nu ma gandeam asa departe dar asta a iesit. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Samurai made in USA EXCELENT din punct de vedere estetic. Sper ca si rezistenta sa fie. Ai PM. Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Samurai made in USA cam cat cantareste rollcage-ul? Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 26, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Samurai made in USA 60 kile Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Samurai made in USA Masina asta imi place din ce in ce mai mult... Daca revin la Samurai, asa as vrea sa arate :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Samurai made in USA @raz27 - Ai unul din cele mai frumoase Suzuki SJ pe care le-am vazut pana acum. Facut cu suflet, cu cap, bun gust si toate astea, imbinate estetic. Asemenea proiecte, ma fac sa fiu mandru ca sunt coleg cu cei de pe acest forum. Felicitari! Sa-l noroiesti cu placere in continuare!:h5 Numai bine. All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ak47apache Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Samurai made in USA 60kg mi se pare chiar ok :h5 cat despre aspect, mie personal, "imi cam scoate ochii" bara de la oglina la bara fata (nu i-as fi dat inclinatia aia), dar asta e doar o problema de gusturi. felicitari pentru lucrare. Samurai '88 - in (vesnice) pregatiri :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Samurai made in USA Parerea mea este ca arata bine dar din punct de vedere al executiei este prost executat. De ce? Pentru ca ai mers numai pe imbinari sudate nu pe teava indoita si cu cat mai putine suduri. Atasez o poza unde trebuia sa indoi teava In caz de Doamne vereste o rasturnare destul de urata rollchage-ul rau o sa cedeze de la sudi si nu sa-i permita sa se indoaie. Este doar parere mea nu vreau sa generez polemici sau alte rautati. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 (editat) Re: Samurai made in USA polemici sau nu..eu nu am facut asta de capul meu dupa cum s-ar crede...e facut de cineva care cred eu ca stie cu ce se mananca sudura si deformarile ei...in fine..unii fac altii vorbesc. sa moara intotdeauna capra vecinului. Editat Aprilie 27, 2013 de raz27 Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Samurai made in USA 60kg mi se pare chiar ok :h5 cat despre aspect, mie personal, "imi cam scoate ochii" bara de la oglina la bara fata (nu i-as fi dat inclinatia aia), dar asta e doar o problema de gusturi. felicitari pentru lucrare. bara e la unghiul ala ca sa nu mai pun inca una de rezistenta ce ar fi incarcat desenul Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Samurai made in USA E bine asa rau... stai linistit!! :ha1:ha1 Offroad sa fie si sanatate!! Daca iti faci un rollcage dupa normele fia inseamna sa te dai ca la carte. Daca te dai ca la carte, atunci masina nu mai arata asa, te apuci sa o tai, sa-i scoti usile etc. Rollcage-ul asta este mai mult pt caroserie (care am recunoscut cu totii ca arata senzational si trebuie protejata) si este foarte bine asa, iar legat de protectia pasagerului tot e mai bun decat deloc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 27, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: Samurai made in USA multam fain doctore'..m-am aprins cred cam tare..dar unul care sta pe margine si schimba o bujie face tuning si isi da cu parerea. asta m-a deranjat de fapt. off road sa fie pt toata lumea. cu o fieratanie in plus eu unul ma simt mai sigur. Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Samurai made in USA m-am aprins cred cam tare..dar unul care sta pe margine si schimba o bujie face tuning si isi da cu parerea. asta m-a deranjat de fapt. off road sa fie pt toata lumea. Daca scopul tau principal este sa primesti numai laude si sa fii ridicat in slavi, atunci imi pare rau ca am indraznit sa-mi dau cu parerea. Eu nu am spus ca ce ai facut tu este de cacat, eu doar am spus cum se face un rollchage adevarat ca poate de maine vedem tot felu de bari sudate anapoda pe/prin masina si in caz de accidente o sa vedem oameni cu bari infipte in cap. Eu zic ca scopul forumului este sa ne ajutam unii pe alti in sfaturi, ideei, pareri. Acum fiecare cu ce-l doare. P.S. AAaa iar in legatura cu rollchegul da este frumos dar.... doar atat. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 28, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: Samurai made in USA Multumesc pentru sfaturi. O sa tin cont de ele. Nu tin minte sa fi cerut ajutorul tau spre exemplu, ci doar am prezentat modificarile aduse masinii mele. Scopul nu este e a ma lauda, dar daca oamenii considera ca trebuie sa aprecieze munca mea, inseamna ca am facut treaba buna. Si daca tot discutam asa de dragul conversatiei..sasiul tau e sudat, subansamblele tale sunt sudate..oare cum de nu iti intra in cap? Foarte adevarat ce spui tu, dar nu am avut unde sa indoi teava, asa ca am folosit sudura bazica (un search pe google ar fi binevenit) care printre altele este cea mai rezistenta sudura de imbinare a 2 metale si este folosita la suduri usoare gen cladiri, cala de vapor, constructii sudate de mari dimensiuni etc, etc. Deci inainte sa ne dam cu parerea, studiem, citim dupa care ne prezentam punctul de vedere bine documentat si in cunostinta de cauza. Altul e scopul forumului, nu de a edita o poza de a mea, sa imi spui tu unde trebuia sa fac eu ceva. Deci hai sa nu mai lungim discutia in contradictoriu inutil. 1 Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
symy139 Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Samurai made in USA Sa trecem intr-o aura mai prieteneasca, si sa nu mai aruncam cu "noroi" din vorbe, ci mai degraba cu noroi de pe roti in padure. :grin: Una peste alta, masina arata foarte bine, dar off-road-ul de curte nu ii prea place, asa ca te provoc la un duel cu, coaja ta, si eu cu a mea, intr-un viitor apropiat, unde nu se accepta refuz. :beat Don't :dr1 faster than your angel can :pl1 . symy139@yahoo.com 0766718187 - Service 4x4 Iasi Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
raz27 Postat Aprilie 29, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Samurai made in USA Clar mergem..am vb si cu liviu poate facem o adunare de-a noastra old skool!!! Din pasiune...da pe banii nevestei ! Daihatsu Feroza 1.6 zis si "Unicorn" Suzuki Samurai 1.3i - zis si "A CINCEA NEVASTA" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KiNeTic Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 (editat) Re: Samurai made in USA P.S. AAaa iar in legatura cu rollchegul da este frumos dar.... doar atat. Tu nu ai nici macar masina tinere.....si vi sa-ti dai cu parerea???? Crezi ca daca ai pus un cauciuc ,,pa'' ea si i-ai dat o vopsea ...gata ai masina de ofroade??????si pana la urma unde te dai tu acolo in B???? in drumul taberei??? Lasa-o mai moale. Rollcageul pe care l-a facut omu' e foarte util in teren si arata foarte foarte bine. Felicitari RAZ27 !!!!! Editat Aprilie 30, 2013 de KiNeTic OFFROAD CLUB SIBIU Cand am fost mic am fost samurai.....acum am mai crescut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Johnny_r0 Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: Samurai made in USA Tu nu ai nici macar masina tinere.....si vi sa-ti dai cu parerea???? Crezi ca daca ai pus un cauciuc ,,pa'' ea si i-ai dat o vopsea ...gata ai masina de ofroade??????si pana la urma unde te dai tu acolo in B???? in drumul taberei??? Lasa-o mai moale. Rollcageul pe care l-a facut omu' e foarte util in teren si arata foarte foarte bine. Felicitari RAZ27 !!!!! Cine a spus ca fac offroad... eu fac liniute pe Magheru si drifturi in rondul de la Universitate. Cand o sa am si eu patrol poate ma bag la un offroad prin Pipera pana atunci mai pun o roata, un motor, o alta suspensie, schimbam reductii chesti dastea light. Apropo daca vrei sa imi dai raspuns da-mi in PM sa nu poluam topicul. Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate