Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mecanic - service pt JEEP de exceptie ! Recomand cu bucurie

cosmins

Postări Recomandate

De cateva luni caut un mecanic - service de calitate pentru al meu Grand Cherokee 3.0 CRD din 2008

am fost peste tot inclusiv Casa Auto - daca va arat devizul cu ce necesar mi-au dat astia (depaseste 3000 euro) va ia rasul

si masina nu avea decat putine de schimbat - servisat

Mi-a fost recomandat de userul Pitonul un mecanic - Nelu cu un service pe Antiaeriana str Bobului

Vreau sa zic ca am fost foarte multumit de om, extrem de profesionist si inteligent, se uita, verifica o gramada inainte sa se apuce de treaba si masina a facut-o ca noua. La pret e mai mult decat decent pentru cat de profesionist este (am inteles ca a lucrat 10 ani in UK si abia acum s-a intors in tara)

Deci daca aveti service de facut la Jeep (si nu numai) il recomand, o sa ramaneti clienti fideli

Zice unul care a dat bani la o gramada de trepadusi cu ecuson de mecanic care nici nu stiu sa stranga un surub

Aveti aici un nr de tel

0771.515.846 Nelu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Mecanic - service pt JEEP de exceptie ! Recomand cu bucurie

Are cineva un numar corect sau un numar la care sa raspunda domnul Nelu - mecanicul de exceptie.

Sun de cateva zile si se pare ca numarul nu este corect.

Multumesc.

From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain]

Land Rover - Discovery 2 (Largareta)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare