cosmins Postat Aprilie 19, 2013 Partajează Postat Aprilie 19, 2013 De cateva luni caut un mecanic - service de calitate pentru al meu Grand Cherokee 3.0 CRD din 2008 am fost peste tot inclusiv Casa Auto - daca va arat devizul cu ce necesar mi-au dat astia (depaseste 3000 euro) va ia rasul si masina nu avea decat putine de schimbat - servisat Mi-a fost recomandat de userul Pitonul un mecanic - Nelu cu un service pe Antiaeriana str Bobului Vreau sa zic ca am fost foarte multumit de om, extrem de profesionist si inteligent, se uita, verifica o gramada inainte sa se apuce de treaba si masina a facut-o ca noua. La pret e mai mult decat decent pentru cat de profesionist este (am inteles ca a lucrat 10 ani in UK si abia acum s-a intors in tara) Deci daca aveti service de facut la Jeep (si nu numai) il recomand, o sa ramaneti clienti fideli Zice unul care a dat bani la o gramada de trepadusi cu ecuson de mecanic care nici nu stiu sa stranga un surub Aveti aici un nr de tel 0771.515.846 Nelu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Mecanic - service pt JEEP de exceptie ! Recomand cu bucurie Din partea mea un mare MULTUMESC. Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mihail Postat Aprilie 24, 2013 Partajează Postat Aprilie 24, 2013 Re: Mecanic - service pt JEEP de exceptie ! Recomand cu bucurie Are cineva un numar corect sau un numar la care sa raspunda domnul Nelu - mecanicul de exceptie. Sun de cateva zile si se pare ca numarul nu este corect. Multumesc. From all the things I've lost, I miss my mind the most [Mark Twain] Land Rover - Discovery 2 (Largareta) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmins Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Mecanic - service pt JEEP de exceptie ! Recomand cu bucurie 0771.515.846 asta e numarul de gasit il gasesti pe str Bobului nr 31 - 36 intrarea din Antiaeriana - un garaj mare albastru Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate