Max Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 BRAVO Hackerilor romani! Hackerii romani au spart site-ul britanic Daily Telegraph si au lasat un mesaj dur in care se specifica faptul ca "Tiganii nu sunt romani, idiotilor!". Hackerii au atacat site-ul si au postat alaturi de cateva remarci la adresa britanicilor si drapelul Romaniei. "Ne-am saturat sa vedem cum niste gunoaie ca voi încearca sa îsi bata joc de tara noastra. Sa ne creati o imagine cu totul alta fata de cea reala si numindu-ne romanian gypsies difuzând emisiuni de tot cacatul gen Top Gear. Daca ati avut tupeul sa enervati o tara întreaga, aflati ca nu ne vom opri aici!", este mesajul postat de hackeri. Mesajul se încheie cu fraza: "Ghiciti ce, tiganii nu sunt români, idiotilor!". Mesajul continea si un link catre un site pe care este postata melodia "The Lonely Shepherd". Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino. Hackerii au atacat emisiunea Top Gear si pe cei trei prezentatori, care in timpul filmarilor unui episod chiar in tara noastra, au facut cateva remarci considerate jignitoare la adresa Romaniei spunand: "Ne imaginam ca în România este plin de vaci si de oameni care arunca cu pietre în tigani" Hackerii romani nu s-au oprit dupa ce au spart site-ul publicatiei britanice Daily Telegraph in care au specificat ca "tigani nu sunt romani, idiotilor" si au atacat pe 19 aprilie si site-ul cotidianului francez Le Monde, in care vorbesc de eroii Romaniei si de sangele care a fost varsat pentru ca tara noastra sa existe astazi pe harta. Hackerii s-au autointitulat "Romanian National Security" (R.N.S). Paginile site-ului au fost inlocuite cu imaginea drapelului romanesc si cu un mesaj patriotic: "Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest sau o revolta. Este strigatul întregului popor român ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si în venele noastre circula sânge roman. Sângele ce-a fost jertfit si varsat pe câmpurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru, cere acum DREPTATE. Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata ! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta , sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa îi respectam cu onoarea cuvenita. Ne-a ajuns atata batjocura. Tiganii nu sunt romani! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiti de compatriotii nostri nu mai folositi expresiile "Tigani Romani". Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta Romania ! R.N.S. VEGHEAZA ca aceste lucruri sa fie infaptuite." Acest mesaj transmis de "Romanian National Security" a fost dat ca replica la emisiunea difuzata pe 17 aprilie de televiziunea France 2, in care umoristul Jonathan Lambert a ironizat romanii apeland la prezentarea "salutului romanesc": mana intinsa in semn de cersit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! BRAVO hackerilor romani! Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lucica Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! tot respectul pentru ei avem baieti destepti si chiar sint patrioti Patrol 3,3L Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! buna treaba poate incep si aia sa deschida ochii ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! poate incep si aia sa deschida ochii ... Crezi ca ei nu stiu? Eu cred ca este o forma de protest(prost aleasa) a lor, pentru nelegiuirile care sunt comise in tarile lor de tiganii care au buletine de Romania.Si inca mai cred,ca tiganii sunt tigani, nu romi! Oricum, laudabila initiativa si sper sa nu se opreasca aici,macar sa vada si ei ca nu suntem ignoranti si ca suntem deranjati de toata mizeria din presa lor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Re: BRAVO hackerilor romani! BRAVO Hackerilor romani! Aceasta este interpretata de Gheorghe Zamfir si apare pe coloana sonora a filmului "Kill Bill", regizat de Quentin Tarantino. Or fi ei hackeri "dahstepti", ...insa la faza cu Gheorghe Zamfir au cam dat-o in bara.....el chiar este tigan ......:ha::ha::ha::ha: Editat Aprilie 20, 2013 de georgei23 http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ady_petre Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Frumos gestul, dar parca asta a fost prin 2010. Oricum e foarte actuala stirea mai ales in contextul ultimelor ispravi ale "conationalilor'' nostri mai colorati. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! buna treaba poate incep si aia sa deschida ochii ... Daca prin "aia" te gandesti la guvernanti, nu uita ca o mare parte dintre ei sunt... tigani:grin: 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! de acord cu ideea protestului (chiar daca e din 2010), nu si cu forma lui. in fond, ceea ce au facut ei este _ilegal_, sa nu uitam ca este un atac informatic si este considerat un delict. asa ca nu cred ca este cazul sa aprobam si sa incurajam astfel de acte de teribilism si haiducie moderna ("bravo hackerilor romani"), chiar daca, moral vorbind, suntem de acord cu ideea lor... ca sa fac o comparatie (exagerata, desigur), nici mie nu imi plac impozitele pe care trebuie sa le platesc, dar asta nu inseamna ca ma duc sa demolez sediul anaf / taxe si impozite locale, in speranta ca ele vor disparea... sau daca, sa zicem, ecologistii, deranjati de "nebunii aia cu 4x4 care trec prin rauri si distrug pajistile" ar ataca forum.club4x4.ro si ar pune in locul pozelor cu masini in noroi pana la gat doar poze cu panselute, ati fi de acord ? :) i-ati mai considera niste eroi si "patrioti" ? exemplele alese de mine sunt vadit exagerate, dar ideea de baza e aceeasi: pentru a putea fi luat in considerare, un protest trebuie sa fie si legal... mai de efect a fost, dupa parerea mea, campania cu 'come to romania', care a avut aceeasi idee, dar a patruns in mult mai multe medii si si-a atins scopul, acela de a incerca sa demoleze niste prejudecati legate de romani. my 2 cents :) 1 exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Ca dealtfel in aproape orice alt domeniu, si hackerii sunt de mai multe categorii! Si nu toti cei care se incadreaza in aceasta denumire generala sunt blamabili. Pentru edificare se poate incepe de aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Hacker_%28computer_security%29 @ Duke: Cu tot respectul fata de parerea ta, nu se pot compara situatiile descrise de tine (acest atac cu daramarea sediilor ANAF). In cazul acestui atac nu au fost produse daune ci, s-au folosit de "dreptul la replica" prin intermediul unei metode mai "neortodoxe", singura care era la indemana (nu cred ca site-urile respective ar fi publicat altfel acest "drept la replica") Din pacate, de multe ori, aceasta este singura modalitate de protest care ne ramane, cei care ar trebui "de drept" sa protesteze sunt condusi numai de interese personale sau de partid. Parerea mea! 1 It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Max am tot respectul pentru ca ai luat atitudine, dar inclin sa cred ca de data asta numai bine nu ne-au facut, nu pot sa ii condamn. Eu tare mult mi-as fi dorit sa vad un mesaj de genul aceasta la ora cinci in emisiue sau la megashow-urile gen .arutza sau .apatos sa explice "majoritatii" ca tara aceasta nu le apartine. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Duke Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Ca dealtfel in aproape orice alt domeniu, si hackerii sunt de mai multe categorii! Si nu toti cei care se incadreaza in aceasta denumire generala sunt blamabili. Pentru edificare se poate incepe de aici:http://en.wikipedia.org/wiki/Hacker_%28computer_security%29 de acord, acceptiunea originala a termenului de 'hacker' era de computer geek super priceput, nicidecum de 'terorist informatic' :) @ Duke: Cu tot respectul fata de parerea ta, nu se pot compara situatiile descrise de tine (acest atac cu daramarea sediilor ANAF). In cazul acestui atac nu au fost produse daune ci, s-au folosit de "dreptul la replica" prin intermediul unei metode mai "neortodoxe", singura care era la indemana (nu cred ca site-urile respective ar fi publicat altfel acest "drept la replica") Parerea mea! Intr-adevar, nu se compara, am exagerat inadins pentru a evidentia ideea ca e ilegal. Si totusi, daune sunt, chiar daca nu par asa evidente, pentru simplul motiv ca a fost alterat continutul site-ului. Ca sa fim intelesi: nu sunt de acord cu 'spargerea site-urilor', indiferent care ar fi mesajul care se doreste a fi trimis. Este tot un fel de terorism, doar ca e mai 'cool'. Parerea mea ! exista 10 tipuri de oameni: cei care inteleg binar si ceilalti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! cand ma refeream la...aia...ma refeream la aia de afara...nicidecum la ai nostri...nu de alta dar pe ai nostri i-as omora pe toti...pana la ultimul :dr3 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Re: BRAVO hackerilor romani! Situatia prezentata in massmedia e una ...iar situatia reala e cu totul alta. Totul se leaga de interese, fie ca sunt ele ascunse sau pe fata. In cazul de fata spargerea intentionata unui site reprezinta clar o infractiune ...dar hackerul respectiv poate fi exonerat de vina daca acel site nu e destul de protejat. Este greu de demonstrat, atata timp cat respectivii nu si-au atras nici un fel de foloase materiale, daca spargerea siteului s-a facut voluntar sau ..."involuntar". De asemenea este foarte posibil ca acel mesaj sa fie de fapt un "cover" la alta actiune ...care poate a fost facuta cu scopul explicit de a ne denigra ca natie. Mesajul lor este clar o forma de protest extrema, lipsita de "ortodoxism" daca actiunea a avut autori romani... avand in vedere ca mai toti vesticii prin media ne asociaza cu tot felul de specii care exista si la ei cu tot cu cetatenie si n-au origini chiar romanesti. Vesticul de rand priveste, analizeaza si judeca ori la "sugestie prin manipulare" ori pur si simplu, cazuri mai rare, evita a ne considera drept cea mai imputita natie de pe Terra... Nu stiu daca in aceasta situatie ar trebui laudati acei oameni sau blamati ...cred insa ca ar trebui sa ne vedem de treaba noastra si de asemenea cred ca n-ar fi oportun sa ne intereseze parerile celorlalti despre noi. Editat Aprilie 20, 2013 de Yonutz consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Pentru cei care vad in actiunea asta o "infractiune" intrebarile mele retorice ar fi: -fata de FURTURILE PE FATA din Romania ultimilor ani asta e infractiune? -fata de batjocora istoriei si a tuturor celor care au insemnat ceva pentru tara asta ,dirijata de afara,asta e infractiune? -fata de infometarea si inrobirea financiara pe zeci de ani a Romaniei asta pare infractiune? -fata de sfaramarea tarii sub pretextul unei asa zise regionalizari asta e infractiune? -lista continua la infinit...dar nu putem schimba nimic din pacate............... Personal ma mandresc cu cei care au spart site-ul unor publicatii de control si manipulare. Le doresc succes si la mai mare ! 1 Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Furtul informatic sau efractia intr-un sistem informatic cu care nu ai nici o legatura...sunt CLAR infractiuni, pedepsite peste tot in lumea asta, indiferent ca e vorba de lumea buna, lumea a 3-a sau lumea a 9-a ...indiferent ca sunt mai mari sau mai mici. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! @ Yonutz Nu am incurajat furtul ,fie el si informatic, ci am aplaudat initiativa CUIVA de a corecta cu informatii reale, imaginea Romaniei. Cat despre "furtul informatic sau efractia intr-un sistem informatic" , trebuie sa ne aducem aminte ca RECENT s-a recunoscut oficial atacul masiv al sistemului informatic din Romania de catre oameni din AFARA privind in special...GHICI CE...resursele Romaniei :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 (editat) Re: BRAVO hackerilor romani! Cei ce sunt un pic patrioti,clar nu vor vedea in ce au facut baietii o infractiune...chiar daca este...una peste alta BRAVO LOR, la mai multe infractiunii....poate asa jurnalisti aia realizeaza ca nu suntem o tara de tigani ...ca mai avem si creiere...:grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin::grin: Editat Aprilie 21, 2013 de Astral 3 Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Maresalul Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! cand ma refeream la...aia...ma refeream la aia de afara...nicidecum la ai nostri...nu de alta dar pe ai nostri i-as omora pe toti...pana la ultimul :dr3 Bravo Mariuse dar ca sa nu fim considerati extremisti ar trebui sa-i punem la munca ....conform "normelor europene" cate 8 ore pe zi si se cara ei. Iar daca nu se cara ......... ma opresc aici ca-mi iau alt avertisment:):) Oricum...BRAVO!!! Mai exista si oameni care fac si nu doar vorbesc. 1 http://jurnal4x4.blogspot.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Re: BRAVO hackerilor romani! Ioane...ce plm au furat baietii astia destepti din site-ul Daily Mail...sau de la gunoaiele alea de francezi? doar le-au demonstrat ce site-uri de rahat au...si ca sa priceapa si ei...le-au desenat ca rrom nu este egal cu roman in rest daca as avea cu ce...i-as premia...public si daca stau bine sa ma gandesc vechii istorici scriau despre traci...cu mult inainte de a scrie despre britanic...sau despre franci.. sau poate ma insel eu? si inca ceva...cele mai impozante statui de pe multe arcuri de triumf construite de romani prin Europa ....infatiseaza traci......nu locuitori din GB sau F ..... am fost sambata asta pe Transfagarasan.....si ma gandeam asa ca romanu prost.....bagas-ar dracu...gunoaiele astea de politicieni din zilele noastre nu-s in stare sa traga o dunga alba pe drumul asta......dar sa mai faca unul ca el.... si exemplele astea pot continua @Maresalul.....cu politicienii trebuie sa fim ....extremi :dr3 Editat Aprilie 22, 2013 de Marius C alias Turagmes 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Mariuse, No offece ...dar am impresia ori tu nu ai citit tot, ori nu ai inteles ce am zis, ori m-am exprimat eu gresit. Reciteste rogute postul cu nr #14 din acest topic. Vezi daca am acuzat pe baietii astia de ceva si daca da ...de ce i-am acuzat! In rest numa de bine. Multumesc consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! de metode neortodoxe Ioane...nu de altceva :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Francezii astia nu stiu, sunt amnezici sau la fel ca si alte lucruri mari si frumoase pe care le-au facut romanii, le ascund intentionat! Mandria Parisului (deci a Frantei) este "Made in Resita-Romania"..., da, La tour Eiffel!!! Putini sunt cei care stiu ca simbolul Parisului, celebrul Turn Eiffel, a fost realizat dupa o tehnologie inventata in Romania de inginerul Gheorghe Panculescu. Romania este o tara minunata, in care exista absolut totul pentru a avea o viata de calitate..., ideea este, sa fim lasati sa exploatam atat resursele materiale cat si cele intelectuale, in folosul nostru. Stiu ca suna putin idealist sau poate chiar fantastic, ceea ce am scris mai sus, insa eu asta aleg sa cred despre tara noastra! 1 :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! nu-s amnezici...nu stiu sa citeasca....doar scrie clar pe grinzile alea de metal....RESITA :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cleo Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Re: BRAVO hackerilor romani! de acord cu ideea protestului (chiar daca e din 2010), nu si cu forma lui. in fond, ceea ce au facut ei este _ilegal_, sa nu uitam ca este un atac informatic si este considerat un delict. asa ca nu cred ca este cazul sa aprobam si sa incurajam astfel de acte de teribilism si haiducie moderna ("bravo hackerilor romani"), chiar daca, moral vorbind, suntem de acord cu ideea lor... ca sa fac o comparatie (exagerata, desigur), nici mie nu imi plac impozitele pe care trebuie sa le platesc, dar asta nu inseamna ca ma duc sa demolez sediul anaf / taxe si impozite locale, in speranta ca ele vor disparea... sau daca, sa zicem, ecologistii, deranjati de "nebunii aia cu 4x4 care trec prin rauri si distrug pajistile" ar ataca forum.club4x4.ro si ar pune in locul pozelor cu masini in noroi pana la gat doar poze cu panselute, ati fi de acord ? :) i-ati mai considera niste eroi si "patrioti" ? exemplele alese de mine sunt vadit exagerate, dar ideea de baza e aceeasi: pentru a putea fi luat in considerare, un protest trebuie sa fie si legal... mai de efect a fost, dupa parerea mea, campania cu 'come to romania', care a avut aceeasi idee, dar a patruns in mult mai multe medii si si-a atins scopul, acela de a incerca sa demoleze niste prejudecati legate de romani. my 2 cents :) Dar ce fac ei( UK si Francezii,si altii de fapt) este legal? UK este una din tarile care a fondat Consiliul European in 1949 si membra a Comunitatii Europene din 1973- insa ei sunt primii care nu respecta legile Comunitatii Eu priving emigrantii! Felicitari Baietilor Destepti :wink: ...din pacate Guvernul este de cacao ... cei care ne reprezinta ar fi trebuit sa riposteze si sa actioneze...si asta trebuia de mult ca sa nu se ajunga unde s-a ajuns..... exemplul grecilor ,au coloana vertebrala ...E vorba aceea: Respecta-te ca sa fi respectat! Ei,noi numai asta nu facem ca natie ,din pacate! Editat Aprilie 22, 2013 de Cleo 2 Sunt roman si ca roman ma socot buricul pamantului.Ca daca n-as fi roman n-as fi nimic.Nu ma pot imagina francez, englez,german,adica nu pot extrapola substanta spiritului meu la alt neam.Sunt roman prin vocatie,ca altfel nu pot sa ies. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate