bogdan_g Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! ... Mandria Parisului (deci a Frantei) este "Made in Resita-Romania"..., da, La tour Eiffel... numai picioarele, (si au fost transportate pe primul viaduct de piatra curb din europa), cat despre tehnologie ... daca va place, incercati sa cititi despre linia ferata ploiesti-predeal... respect, bogdan. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! de metode neortodoxe Ioane...nu de altceva :grin: Ai omis ghilimele Mariuse ... cand pui ceva intre ghilimele faci referire la acel lucru la figurat! :wink: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 (editat) Re: BRAVO hackerilor romani! Nu dom`le, ar trebui sa ne guduram si sa dam si din coada de atata bine ce ne fac! Mai ales sa ne bucuram de modul in care ne trateaza unii europeni. Nu ca am fi noi cei mai breji. Dar atata doza de ipocrizie si tupeu ordinar cum au anumiti occidentali eu nu am mai vazut si nu credeam ca "se egzista" :uameni. Adica tocmai ei - civilizatii, super-evoluatii, care propovaduiesc (la sanchi!) drepturile si libertatile cetatenesti, ne aplica toate cacaturile de politici economice si financiare cu ajutorul carora ne subjuga si ne manipuleaza - acum sunt si xenofobi (asa, pe fata si fara perdea?). In plus, isi manipuleaza mediatic si propriile popoare, astfel incat chiar si un simplu functionar public, un ospatar, un politist, sau un doctor - in momentul in care te vede fata in fata si afla ca esti roman, te trateaza ca pe o carpa. Vi se pare normal? Halal Europa, halal E.U. ... Parerea mea este ca nici macar nu ar trebui sa vrem sa "ne reabilitam" in ochii acestor mizerabili. Acesti francezi proverbiali pentru frica lor patologica de apa (nesimtiti si jegosi si imputiti - la propriu) pe romaneste, dar in acelasi timp iubitori de parfumuri fine (cu care se dau peste jeg!). De englezi nu mai zic nimic, ca mi se face mila. Da, ar trebui ca tiganii sa se numeasca din nou tigani, in loc de rromi, dar, mai important e ca ar trebui sa facem cumva sa iesim de sub jugul E.U. Nu sunt de acord cu terorismul informatic sau de orice alta natura, dar cred cu tarie ca trebuie sa ripostam - prin absolut orice mijloace, impotriva practicilor josnice ale unor terti ce au ca scop clar alterarea identitatii noastre nationale. RO-MAN-IA! Numai bine! Editat Aprilie 23, 2013 de mita31 1 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hdragos Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! BRAVO hackerilor,chiar daca nu este ceva legal in ziua de azi te leaga la maini si gura incat doar prin ceva ilegal te faci auzit. Cat despre cetatenii "civilizati" ai europei sa ma lase ca ei se comporta ca tiganii ,am vazut cateva faze in franta de am ramas cu gura cascata,si sunt unul care sa plimbat frecvent prin Ferentari,nascut crescut in Balta Alba si tot nu am vazut asemenea specimene. Hackerilor le urez la cat mai multe astfel de initiative si au RESPECTUL meu. Asteptam cu interes si site-urile presedentiei,guvern si alte haznale de acest gen. 1 Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
edy_M Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: BRAVO hackerilor romani! Exemple reale pot da gramada, despre caracterul cetateanului din "tarile civilizate" ale Europei si evoluate din punct de vedere economic! Inainte de a iesi din tara, am auzit tot felul de povesti despre Germania si alte tari din Europa, insa, de ceva ani buni am ajuns sa cunosc o parte din Europa, iar acele povesti incep sa se destrame vazand si cunoscand personal oamenii si locurile. Nemtii se lauda cu tara lor minunata, care in fapt a fost recladita de Ausländer-i (turci, italieni, romani, polonezi, s.a.), si chiar asa organizata cum este acum, daca nu ar fi mana de lucru din afara si ar trebui sa se bazeze doar pe muncitorii nemti, intr-o scurta perioada de timp, totul s-ar duce de rapa; iar asta nu este ceva ce o spun eu ca si strain de tara asta, ci chiar ei cu gurita lor au recunoscut asta (oameni de afaceri din Germania cu care am povestit). Deci, fiecare padure are uscaturile ei, nu trebuie nici sa blamam, dar nici sa ridicam in slavi, oameni buni si rai sunt peste tot, conteaza mediul in care se desfasoara totul. *Din categoria conspiratii la nivel mondial: Fiecare tara reprezinta o piesa de pe marea tabla de sah a lumii, cu care o mana de oameni se delecteaza, incercand sa dovedeasca unul altuia puterea de control si inteligenta cu care manevreaza piesele..., fiecarei tari i-a fost atribuita puterea si liberatea de miscare in functie de pozitia ei. :club: :j [fulgu] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate