slough Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Salut, Am ambele MRL-uri blocate pe FREE - stau asa de mai bine de 2 ani Azi am dat unul jos cu intentia de a-l demonta / curata / unge dar m-am blocat rapid intrucat e prima data cand fac asta si am constatat ca sunt dintr-o bucata neavand suruburi pentru a desface capacul de corpul MRL-ului pentru a accesa componentele interioare. Please help !!! Asa arata MRL-urile Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Broscuta Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Sfat demontare MRL manual Verificati pe spate, trebuie sa aiba niste sigurante elastice. Dupa inlaturarea lor cu un cleste pt sigurante (20-50 ron) trebuie sa iasa si continutul. Daca nu au siguranta si sunt sertizate dupa asamblare ... deci greu de demontat, poate ajuta un degripant gen WD40, apoi injectate cu spray de vaselina... si mai trageti de ele cat se mai poate. Sau puse la inmuiat in gaz de lampa cateva ore.... asa iese si mizeria din ele apoi gresate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nea fane Postat Aprilie 20, 2013 Partajează Postat Aprilie 20, 2013 Re: Sfat demontare MRL manual Cred ca ar fi bine sa ne spui ce masina ai. :sr 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Aprilie 20, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 20, 2013 (editat) Re: Sfat demontare MRL manual Am o Vitra 1.6 8V din 1998 modelul 4U Nu vad sa aiba vreo siguranta - atasez niste poze poate va prindeti voi Banuiesc ca le pot baga/lasa in benzina in loc de gaz de lampa, nu ? Multam de sfaturi Editat Aprilie 20, 2013 de slough Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Broscuta Postat Aprilie 21, 2013 Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Sfat demontare MRL manual Merge si benzina, dar stiu de la mecanicii batrani ca pt piese ruginite este mai bun gazul (toate sprayurile degripante sunt pe baza de gaz) este gras spre deosebire de benzina care este uscata si care ataca unele plastice si cauciucuri. Din poze vad ca piesa de plastic alb are niste umeri pe cercul exterior care intra in canalul metalic, daca reusiti sa ii apasati spre centrul MRL-ului fara sa se rupa iese piesa de plastic din canalul metalic ... Daca plasticul este durificat sau casant cred ca este o operatiune riscanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
slough Postat Aprilie 21, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 21, 2013 Re: Sfat demontare MRL manual Intr-adevar, pisa alba din plastic are 6 dinti care intra intr-un canal si constituie "siguranta". A trebuit sa confectionez 6 piese de plastic subtire dar suficient de dur (dintr-un bidon de cola) pentru a tine cei 6 dinti apasati spre interior simultan si a putea extrage piesa alba. Ulterior a fost simplu, ca orice MRL manual. O gramada de mizerie in special intre carcasa si piesa exterioara de unde selectezi lock/free. Dupa curatare si gresare corespunzatoare merg ca noi. Multam de sfaturi ! :tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate