Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

super incantat de cele vazute(deocamdata)

ALINRIDE

Postări Recomandate

saluatare la toti,eu sunt incepator in 4x4 si e prima data cand am vazut mai de aproape ce poate face un offroad,am fost duminica la trial ,si am ramas surprins de tot ce se intampla acolo,de cum arata o masina offroad preparata,de abilitatile ei si de priceperea si curajul (as putea spune) soferilor.sper ca in curand sa gasesc si eu o masinuta de tavaleala sa ma alatur voua. :grin:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator redscarlet

Re: super incantat de cele vazute(deocamdata)

Si "Alin", si pe 23 mai aparut in zona...

Welcome. :)

Link spre comentariu

saluatare la toti,eu sunt incepator in 4x4 si e prima data cand am vazut mai de aproape ce poate face un offroad,am fost duminica la trial ,si am ramas surprins de tot ce se intampla acolo,de cum arata o masina offroad preparata,de abilitatile ei si de priceperea si curajul (as putea spune) soferilor.sper ca in curand sa gasesc si eu o masinuta de tavaleala sa ma alatur voua. :grin:

Bine ai venit dar, ce are topicul asta cu sectiunea Suzuki?

Va rog sa ganditi bine si sa alegeti sectiunea corecta inainte de a scrie un topic nou.

Link spre comentariu

poate omul vrea o veveritza :banana

Poate dar sunt sectiuni speciale pentru prezentare si sectiuni speciale pentru cumparare daca e cazul.

Va rog sa le utilizati pt ca nu le-am facut degeaba.

Link spre comentariu

Alinride daca vrei sa raspunzi pe forum la un post existent foloseste functia Post Replay,nu mai creea un topic nou.

Multumesc,Tuparu.

Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006

KAMIKAZE TEAM

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare