ALINRIDE Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 saluatare la toti,eu sunt incepator in 4x4 si e prima data cand am vazut mai de aproape ce poate face un offroad,am fost duminica la trial ,si am ramas surprins de tot ce se intampla acolo,de cum arata o masina offroad preparata,de abilitatile ei si de priceperea si curajul (as putea spune) soferilor.sper ca in curand sa gasesc si eu o masinuta de tavaleala sa ma alatur voua. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Mai 27, 2008 Partajează Postat Mai 27, 2008 Re: super incantat de cele vazute(deocamdata) Si "Alin", si pe 23 mai aparut in zona... Welcome. :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: super incantat de cele vazute(deocamdata) :W Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: super incantat de cele vazute(deocamdata) te asteptam :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: super incantat de cele vazute(deocamdata) saluatare la toti,eu sunt incepator in 4x4 si e prima data cand am vazut mai de aproape ce poate face un offroad,am fost duminica la trial ,si am ramas surprins de tot ce se intampla acolo,de cum arata o masina offroad preparata,de abilitatile ei si de priceperea si curajul (as putea spune) soferilor.sper ca in curand sa gasesc si eu o masinuta de tavaleala sa ma alatur voua. :grin: Bine ai venit dar, ce are topicul asta cu sectiunea Suzuki? Va rog sa ganditi bine si sa alegeti sectiunea corecta inainte de a scrie un topic nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: super incantat de cele vazute(deocamdata) poate omul vrea o veveritza :banana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: super incantat de cele vazute(deocamdata) poate omul vrea o veveritza :banana Poate dar sunt sectiuni speciale pentru prezentare si sectiuni speciale pentru cumparare daca e cazul. Va rog sa le utilizati pt ca nu le-am facut degeaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Re: super incantat de cele vazute(deocamdata) Alinride daca vrei sa raspunzi pe forum la un post existent foloseste functia Post Replay,nu mai creea un topic nou. Multumesc,Tuparu. Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate