andreigeo Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 inca o intrebare, cum se noteaza nivelurile de echipare, la feroza? am vazut ca este sx...care ar fi sub sau peste daca exista sub/peste multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Aprilie 22, 2013 Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 Asta din poze e printre ultimele modele. Adica e full fara aer conditionat. Bineinteles full e destul de relativ in cazul Ferozei pentru ca nu are cine stie ce dotari. In poze chiar arata bine, daca are carte service e posibil sa fie reali cei 40.000 de kilometri sau si sa fie 140.000 tot nu sunt multi. Motorul e destul de fiabil. Au fost cateva cu probleme la blocul motor, printre care si a mea dar dupa le-au rezolvat. Pentru ce vrei sa faci tu cu masina Mrl-urile de pe ea daca merg iti sunt de ajuns. Daca o sa vrei mai mult, poti sa le schimbi cu unele manuale cu vreo 200 de euro cheltuiala. Nu uita de taxa de mediu si de cheltuielile cu inmatricularea. S-ar putea sa nu te mai incadrezi in buget. Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Aprilie 22, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 22, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 pai, ar fi taxa de mediu, care conform anaf ar fi ~650...ce altele ar mai fi !? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 (editat) Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 Cheltuielile cu inmatricularea ar fi: traduceri acte, efectuare R.A.R. (identificarea si ITP-ul), cost Certificat Identitate si cost numere definitive, plus costul celor provizorii daca mai mergi si cu numere rosii, pana s-o inmatriculezi definitiv. Aici nu se poate spune exact cat costa, pentru ca depinde de R.A.R. Din cate stiu, e mai scump la masinile fabricate inainte de 1996 care nu au Codul de Identitate Europeana, dar se rezolva oricum la R.A.R., doar ca e mai scump -exemplu: in loc sa coste, sa zicem 250 lei, poate costa 750 lei doar la R.A.R. Numai bine! Editat Aprilie 23, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 oleo, e 3:31 ma duc la somn. ne auzim maine cu un update la ce a zis mecanicul va multumesc pt tot!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 pai, sa revenim, am vb cu mecanicul, a zis ca nu are cum sa-si dea seama de km, dar ca masina arata bine, nu are rugina, cupleaza, merge tot pe ea, era incantat...in principiu joi trag o fuga sa vad masina ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 Mda, deci, coapta pe dedesubt, ulei nu avea, nu scapa, dar cred ca il papa, tabla nu avea rugina, dar sasiul era copt. Garnitura de la capacu unde sunt camele era uleios, si foile de la arcuri una buna cea din interior rupta. Sunt pe drum inapoi. E buna de piese la 500 euro;) Ps a completat 2 litri si abea a ajuns joja la jumate. Ca si model mi-a placut mult, si marimea, si tot, dar nu mai caut feroza;) Pe principiul ca sasiul e predispus la rugina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 Mda, deci, coapta pe dedesubt, ulei nu avea, nu scapa, dar cred ca il papa, tabla nu avea rugina, dar sasiul era copt. Garnitura de la capacu unde sunt camele era uleios, si foile de la arcuri una buna cea din interior rupta. Sunt pe drum inapoi. E buna de piese la 500 euro;) Ps a completat 2 litri si abea a ajuns joja la jumate. Ca si model mi-a placut mult, si marimea, si tot, dar nu mai caut feroza;) Pe principiul ca sasiul e predispus la rugina Pai parca mecanicu` spusese, dupa ai cum ai scris un post mai sus, "ca n-are rugina" si acum, la fata locului tu ai gasit ca are sasiul praf ?!??? Poate acuma o sa incepi sa ma crezi de ce e mai bine sa te orientezi la masini de pana intr-o suta de km distanta de casa ta......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 Probabil ca "mecanicul" trimis inaintas de tine era ... cofetar! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 (editat) Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 Noi i-am spus, el, nu dom`le, "BATMAN, BATMAN!" :ha::ha::ha: Lasa, bine ca nu a cumparat-o ... ca dup-aia avea de tras de se satura ... Numai bine! L.E.: faza cu BATMAN, pentru cine n-o stia, era din reclama asta: :ha::ha::ha: Editat Aprilie 25, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 25, 2013 Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 Pfff ce oameni....colegul vezi la vanzari ca sunt doua masini care fac cu ochiul: o Vitara metal top si un Samurai.Se incadreaza in bugetul tau. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: Am un buget. Recomandari achizitie 4x4 mda, am ajuns acasa. pacat, ma ofticam daca nu o vedeam ... cand am vazut-o prima data, inainte sa incep sa o caut, mi-a placut. modelul era dragut. nevestimii nu mai zic...dar dupa ce m-am uitat putin sub ea...nici nu cred ca lua itp-ul ... ps.: sunt genu care invat din greselile mele...dar un sfat prietenesc nu strics ps2.: "mecanicul" ...era un prieten de-al unui prieten care prieten era cu altu etc..ati inteles voi... pacat :( deoc, ma las pagubas:( si aveam un chef de iesit pe forestier cu un 4x4 sanatos .. :t1 vai de mine... va dati seama ca nu luam asa ca sa iau. inca un ps si gata :)) o gluma cand am scos joja; mi-a venit dupa, nu i-am zis-o :)) DOMNE, MASINA ASTA ARE JOJA CAM SCURTA :)) VA SALUT Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate