Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Filtru suplimentar de ulei pe Terrano 2

Make

Postări Recomandate

Se da problema:

Nissan Terrano 2, R20, 1996, motor 2.7 Motorina, Intercooler, 125 de cai.

Problema: suspectez ca la pante mai mari si urcari prelungite poate ajunge ulei in admisia de aer de unde imi poate lua foarte usor foc motorul (s-a intamplat la un Land Cruiser 70, vara trecuta in fata mea, motor 6 in linie). Nu vreau sa se ajunga aici.

Intrebare (pentru ca la ultima excursie am urcat si coborat pante cam de 70 de grade si mi s-a crapat garnitura de cauciuc dintre purificator si baie de ulei, ducand inevitabil la scurgeri, fiind uleiul incins tare): merita si pot sa ii pun un filtru suplimentar de ulei pe admisia de aer. Daca da, unde si cum - sau, altfel spus, cum vedeti traseul filtru suplimentar, conducte catre baie sau direct in filtrul principal.

Multumesc.

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Filtru suplimentar de ulei pe Terrano 2

Panta asta se apropie de 70 de grade:

http://www2.galcit.caltech.edu/~ericw/expeditions/aconcagua/pedroclimb.jpg

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Re: Filtru suplimentar de ulei pe Terrano 2

Panta asta se apropie de 70 de grade:

http://www2.galcit.caltech.edu/~ericw/expeditions/aconcagua/pedroclimb.jpg

Nu am inca pozele ca am pus inclinometrul pe masina...cand ai reductorul bagat si cu viteza 1, doar doua persoane in masina, masina usoara si terenul bun pe panta, panta cat de cat scurta, masina poate sa urce sau macar sa se chinuie...dar pe mine ma durea alta problema...

Scot fum din A/T-uri
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare