tarzy Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 oare se poate? antena ma gandeam sa o contorzionez sa incapa in troler Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana Hmm buna intrebare.Daca treci cu laptop spre exemplu ca bagaj de mana il ia si il cauta prin toate gaurile.Dar spre exemplu am trecut cu rucsacul in care aveam aparatele foto, incarcatoare de telefon, incarcatoare de acumulatori, gps si nu am avut probleme.Eu zic ca ai putea sa treci cu statia dar cu antena in troler nu stiu ce sa zic va aparea pe scaner ceva metalic in bagaj si posibil sa il desfaca sa vada ce este. Acum sunt curios de ce vrei sa transporti statia-antena cu avionul? Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Aprilie 23, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana pai e simplu .... ma duc pana in Bruxelles cu masina si ma intorc cu avionul. Nu am bagaj de cala ... deci va trebui sa ma descurc cu bagajul de mana Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana Daca antena e cu talpa magnetica, din ce stiu eu vei avea probleme cu ea... Restul, tot din ce stiu, nu e problema cata vreme nu depaseste 10kg si dimensiunile acceptate de companie (difera de la companie la companie acestea). It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana Intereseaza-te la compania cu care vrei sa zbori inapoi. Daca nu merge, lasi statia acasa cu tot cu antena si mergi cu mai multa atentie la flash-urile coparticipantilor la trafic pana iesi din tara. Dupa ce ai iesit, statia oricum e inutila ... sau aproape inutila. Numai bine! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana oare se poate? antena ma gandeam sa o contorzionez sa incapa in troler Exclus. Se considera arma alba. O pui in tipla si la cala cu ea. Asta daca mai tii la ea . Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ratiu Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana Nu se poate exclus cum scria un coleg mai sus antena se poate considera arma alba. Mitsubishi Pajero 3500 v6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat Aprilie 23, 2013 Partajează Postat Aprilie 23, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana La bagaje de cala merge. La bagaj de mina nu treci si o sa mai dai si declaratii. Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Aprilie 25, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 25, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana oki .... multumesc tuturor pentru opinii ..... statia va ramane acasa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana Daca nu stiti, nu mai prostiti omul! Eu am venit de la Frankfurt cu antenna de 1.5 metri in mana (fara talpa, ce-i drept, cu ambalajul original, luata din Conrad). Am mers frumos la biroul Lufthansa inainte de zbor, am prezentat "arma alba", ei mi-au lipit un sticker pe ea, m-am prezentat la check-in, am prezentat-o la contolul anti-tero si am urcat-o in compartimentul de bagaje de mana. O stewardeza a venit si s-a oferit sa o depoziteze pana la aterizare in cazul in care nu incapea deasupra capului. Exista solutia de back-up: s-o las celui ce m-a dus la aeroport si sa mi-o trimita cu Amad-ul sau Atlassib-ul. Am venit din State cu o umbrela mai lunga decat antena, s-au uitat lung la ea pe toate aeroporturile de tranzit, dar nu au comentat absolut nimic. ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Aprilie 27, 2013 Partajează Postat Aprilie 27, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana Eu am venit de la Frankfurt cu antenna de 1.5 metri in mana ...si probabil ai avut si semnal ! P.S. Circula pe mai multe linii, si mai povestim. 1 Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Jolly Roger Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana Intamplator asta fac, si nu mi s-a intamplat sa am surprize. ... BRAKES ARE FOR PUSSIES !.. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate