Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

statie cb + antena in avion la bagaj de mana

tarzy

Postări Recomandate

Re: statie cb + antena in avion la bagaj de mana

Hmm buna intrebare.Daca treci cu laptop spre exemplu ca bagaj de mana il ia si il cauta prin toate gaurile.Dar spre exemplu am trecut cu rucsacul in care aveam aparatele foto, incarcatoare de telefon, incarcatoare de acumulatori, gps si nu am avut probleme.Eu zic ca ai putea sa treci cu statia dar cu antena in troler nu stiu ce sa zic va aparea pe scaner ceva metalic in bagaj si posibil sa il desfaca sa vada ce este.

Acum sunt curios de ce vrei sa transporti statia-antena cu avionul?

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai e simplu .... ma duc pana in Bruxelles cu masina si ma intorc cu avionul. Nu am bagaj de cala ... deci va trebui sa ma descurc cu bagajul de mana

Link spre comentariu

Daca antena e cu talpa magnetica, din ce stiu eu vei avea probleme cu ea... Restul, tot din ce stiu, nu e problema cata vreme nu depaseste 10kg si dimensiunile acceptate de companie (difera de la companie la companie acestea).

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Intereseaza-te la compania cu care vrei sa zbori inapoi. Daca nu merge, lasi statia acasa cu tot cu antena si mergi cu mai multa atentie la flash-urile coparticipantilor la trafic pana iesi din tara. Dupa ce ai iesit, statia oricum e inutila ... sau aproape inutila.

Numai bine!

All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! lllllll
Link spre comentariu

La bagaje de cala merge.

La bagaj de mina nu treci si o sa mai dai si declaratii.

Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori.
Link spre comentariu

Daca nu stiti, nu mai prostiti omul!

Eu am venit de la Frankfurt cu antenna de 1.5 metri in mana (fara talpa, ce-i drept, cu ambalajul original, luata din Conrad).

Am mers frumos la biroul Lufthansa inainte de zbor, am prezentat "arma alba", ei mi-au lipit un sticker pe ea, m-am prezentat la check-in, am prezentat-o la contolul anti-tero si am urcat-o in compartimentul de bagaje de mana. O stewardeza a venit si s-a oferit sa o depoziteze pana la aterizare in cazul in care nu incapea deasupra capului.

Exista solutia de back-up: s-o las celui ce m-a dus la aeroport si sa mi-o trimita cu Amad-ul sau Atlassib-ul.

Am venit din State cu o umbrela mai lunga decat antena, s-au uitat lung la ea pe toate aeroporturile de tranzit, dar nu au comentat absolut nimic.

... BRAKES ARE FOR PUSSIES !..
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare