Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota KZJ 73, 3L TD, 1995

dans

Postări Recomandate

Salutare!!!

Ca si patrolist convins o viata intreaga nu am putut sa nu am uneori vise offroadistice cu Toyota. Anii au trecut si intr-un final am adoptat o Toyota FJ cruiser de care am fost foarte multumit dar fiind masina noua si nelasandu-ma inima sa o abuzez foarte mult pe sleaurile mioritice am schimbat-o cu masina pe care mi-am dorit-o mai demult. Patrolist fanatic am incercat sa imi reprim aceste ganduri necurate. Si dupa cum se intampla adesea in cazul reprimarilor si a frustrarilor acumulate iata-ma mandru poseseor de Toyota LJ 73 cu hard-top si motor de 3 l TD cu ARB spate si +5 OME. Si cireasa de pe tort este ca are si numere de Romania si e inmatriculata ca si autoutilitara.

Poze nu am inca pentru ca masina a plecat direct la o revigorare pe la uleiuri, si o bronzare generala atat pe la caroserie cat si prin zonele mai intime.

Apelez aici in curtea "dusmanului" la cateva sfaturi din partea greilor in ale Toyotei ascunzisuri. La ce sa am grija si ce ar trebui sa am ca si piese de schimb in aventurile viitoare?

Era sa uit. As avea nevoie de un capac la torpedo eventual tot bordul (doar plasticaraia) si de o cotiera. Cele de pe masina mea sunt iremediabil dezagregate.

Va multumesc!!!

Editat de dans
Nissan Patrol Y60 proto de concurs, Nissan patrol Y61 LWB de raid, Toyota LJ 73 3.0 TD, Peugeot 206 RC, BMW F800GS motor
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 6 luni mai târziu...

Re: Toyota LJ 73, 3L TD, 1995

da, adun postari pt a putea vedea pozele utilizatorilor, deoarece mi am cumparat o toyota land cruiser lj73 din 94, motor 2-LT si de luni ma apuc de ea sa o restaurez total. ma puteti ajuta? eu as dori sa i inlocuesc aripile fata cu altele mai bune, imi puteti spune cum se demonteaza? daca am incalcat vreo regula, imi cer scuze!

Link spre comentariu

Re: Toyota LJ 73, 3L TD, 1995

Nu am stiut ca sunt cu tot cu dublura, m-am tot uitat si nu mi-am dat seama cum se desfac. Ma gandeam sa le decumpez pe unde au rugina si sa le inlocuiescu partile decupate cu altele, de la aripile alea mai bune. Luni ma apuc in forta, o sa revin cu poze le fiecare operatiune pe care o fac. va multumesc! Traiasca :cl !!!

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare