Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Rav4 2002 - Caraie cand bag in viteza 3

alexcomodim

Postări Recomandate

Salut,

Am un rav4 din 2002 2.0 d4d, de cand am cumparato am avut probleme cu cutia caraie cand bag in viteza a 3-a (se aude de parca ar agata pinioanele - ca atunci cand nu calci ambreiajul bine), am fost la n service-uri mi-au dat cutia jos de 4 ori ... si nimeni nu stie din ce cauza ... Ma poate cineva ajuta? am mai avut cineva problema asta?

Pajero MK2 '95 2.5 TDi :grin:

Vw New Beetle 1.9 TDI ALH - tine cu casa

ex:Vw Passat 2.5 TDI 4motion tiptronic - consuma ca nesimtita:x

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Rav4 2002 - Caraie cand bag in viteza 3

Salut,

Am un rav4 din 2002 2.0 d4d, de cand am cumparato am avut probleme cu cutia caraie cand bag in viteza a 3-a (se aude de parca ar agata pinioanele - ca atunci cand nu calci ambreiajul bine), am fost la n service-uri mi-au dat cutia jos de 4 ori ... si nimeni nu stie din ce cauza ... Ma poate cineva ajuta? am mai avut cineva problema asta?

Din ce descrii tu aici, se pare ca s-a "deranjat" ceva la sincronul/sincroanele aferente vitezelor 1 si 3. Daca, fiind in mers si schimbi din 2 in 1, nu caraie la fel?

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Re: Rav4 2002 - Caraie cand bag in viteza 3

nu caraie decat cand bag a 3-a ... daca calc ambreiajul, iau piciorul de pe acceleratie si motorul revine la relanti si imping levierul incet nu caraie... problema este de vreo 3 ani... nu a disparut.. nu s-a accentuat...

Editat de alexcomodim

Pajero MK2 '95 2.5 TDi :grin:

Vw New Beetle 1.9 TDI ALH - tine cu casa

ex:Vw Passat 2.5 TDI 4motion tiptronic - consuma ca nesimtita:x

Link spre comentariu

• 5 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare