alexcomodim Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Salut, Am un rav4 din 2002 2.0 d4d, de cand am cumparato am avut probleme cu cutia caraie cand bag in viteza a 3-a (se aude de parca ar agata pinioanele - ca atunci cand nu calci ambreiajul bine), am fost la n service-uri mi-au dat cutia jos de 4 ori ... si nimeni nu stie din ce cauza ... Ma poate cineva ajuta? am mai avut cineva problema asta? Pajero MK2 '95 2.5 TDi :grin: Vw New Beetle 1.9 TDI ALH - tine cu casa ex:Vw Passat 2.5 TDI 4motion tiptronic - consuma ca nesimtita:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Aprilie 26, 2013 Partajează Postat Aprilie 26, 2013 Re: Rav4 2002 - Caraie cand bag in viteza 3 Salut, Am un rav4 din 2002 2.0 d4d, de cand am cumparato am avut probleme cu cutia caraie cand bag in viteza a 3-a (se aude de parca ar agata pinioanele - ca atunci cand nu calci ambreiajul bine), am fost la n service-uri mi-au dat cutia jos de 4 ori ... si nimeni nu stie din ce cauza ... Ma poate cineva ajuta? am mai avut cineva problema asta? Din ce descrii tu aici, se pare ca s-a "deranjat" ceva la sincronul/sincroanele aferente vitezelor 1 si 3. Daca, fiind in mers si schimbi din 2 in 1, nu caraie la fel? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alexcomodim Postat Aprilie 26, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 26, 2013 (editat) Re: Rav4 2002 - Caraie cand bag in viteza 3 nu caraie decat cand bag a 3-a ... daca calc ambreiajul, iau piciorul de pe acceleratie si motorul revine la relanti si imping levierul incet nu caraie... problema este de vreo 3 ani... nu a disparut.. nu s-a accentuat... Editat Aprilie 26, 2013 de alexcomodim Pajero MK2 '95 2.5 TDi :grin: Vw New Beetle 1.9 TDI ALH - tine cu casa ex:Vw Passat 2.5 TDI 4motion tiptronic - consuma ca nesimtita:x Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sebi 78 Postat Octombrie 14, 2013 Partajează Postat Octombrie 14, 2013 Re: Rav4 2002 - Caraie cand bag in viteza 3 Poate ambreiajul e uzat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate