aztec Postat Mai 28, 2008 Partajează Postat Mai 28, 2008 Am si eu o intrebare.. nu pt mine ci pt amica mea.. Conediul de studii... Este la masterat si trebuie sa-si pregatesaca lucrarea de diploma.. Sti ca poate lua concediu de studii fara plata. Ingrijorarea ei este alta. Acest concediu afecteaza intr-un fel posibilele drepturi cuvenite unei femei .. adica acelea referitoare la dreptul de concediu pre si post-natal si indemnizatia de rigoare. Stiu ca trebuie sa aibe 12 luni vechime neintrerupta.. Acest concediu de studii afecteaza? ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Mai 29, 2008 Partajează Postat Mai 29, 2008 Re: legislatia muncii Da afecteaza. Fiindca trebuie sa aiba 12 luni vechime neintrerupta in care si-a platiti si impozite si CAS ( daca are concediu fara plata nu mai plateste CAS) 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate