cosmins Postat Aprilie 28, 2013 Partajează Postat Aprilie 28, 2013 Salutare am nevoie de un sfat de la cineva care a avut problema asta Nu am gasit Mopar Power Steering fluid pentru completare la a mea masina pt ca am dat caseta de directie jos si am pus Castrol DEX III A/T fluid Am facut bine sau rau ? Cei de la Casa Auto mi-au zis ca ei pun in servo ulei ATF +4 dar cica si DEXRON III e bun si totusi pe pagina oficiala JEEP zice sa nu pui altceva decat MOPAR Hydraulic al lor pt ca altfel strici ceva la servo cum e treaba , stie cineva? multumesc ' Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: Ulei servo Grand Cherokee 2008 CRD ? merge Dexron 3 castrol ? Codul de Mopar este: MS-11655 p/n 68065924AA Americanii zic asa: 1.Do not mix power steering fluid types. Damage may result to the power steering pump and system if any other fluid is used. 2.The mechanical power steering pump systems on this vehicle require the use of Power Steering Fluid +4, which meets material specification MS-9602 or equivalent. 3.The EPS pump system uses fluid which meets material specification MS-11655 or equivalent. 4.Do not overfill. Ce zic aia intelegem cu totii ...nu cred ca e nevoie de nici o traducere ... Am subliniat ideile importante. Ca si echivalenta pe Castrol ai asa: http://i1141.photobucket.com/albums/n586/Yonutz4x4/282x448_Transmax_ATF_4_10042011_zps0848563c.jpg Specificatiile uleiului le gasesti aici: http://www.castrol.com/liveassets/bp_internet/castrol/castrol_usa/STAGING/local_assets/downloads/p,q/pds_ATFPlus4.pdf Bafta Ionut 1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cosmins Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Ulei servo Grand Cherokee 2008 CRD ? merge Dexron 3 castrol ? Merci Ionut am pus Dexron III si mergea volanul mai greu -clar diferenta l-am scos dupa 2 zile si am pus original Mopar Power Steering fluid ca n-am gasit altceva mai ieftin (asta a fost 300 RON litru la Autoitalia) si acum merge f bine tu zici de ATF +4 si cei de la casa auto au zis la fel DAR: uite aici textul din manual pentru GC 2005-2010 CRD USE ONLY Mopar® Hydraulic fluid/Power steering fluid p/n 5142893AA (CAUTION: DO NOT use ATF+4 transmission fluid or other types of power steering fluids when servicing or topping-off the 2005-2010 Grand Cherokee power steering / hydraulic system. Damage to the power steering / hydraulic system can occur if the wrong hydraulic / power steering fluid is used. si cautand pe forumuri am inteles de ce: ATF+4 contine mai multi detergenti si e mai vascos ceea ce in timp distruge garniturile si cauzeaza pierderi si multi altii care zic ca ATF+4 nu are ce cauta in masina asta. eu incercam sa gasesc ceva echivalent cu originalul de la MOPAR merci pt info bafta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate