Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cum sa leg un releu la o inchidere centralizata?

axxamd
 Share

Recommended Posts

Va salut

Am nevoie de un mic ajutor

Am un jeep cherokee care are din fabrica inchidere centralizata, dar doar din buton interior iar usa soferului doar din cheie pe exterior. probabil ca a suportat mici modificari la instalatie ca altel nu ii inteleg logica asta deloc, dar in fine, asta e alta discutie

Asa ca m-am hotarat sa ii pun inchiderea actionata prin telecomanda

Totul bine si frumos, am legat totul, functioaneaza ( surprinzator ) dar ca intotdeauna, ca trebuie sa existe un DAR, am urmatoarea problema: asa legat cum este nu am destul curent ( putere sa-mi inchida ) cum trebuie. deh, masina veche. Asa ca m-am hotarat sa pun ceva releu de putere sa o ajute, Spun asta findca am incercat sa-i dau plus curat pe fiecare comanda si merge, inchide bine

Bun, atasat am facut o schema a instalatie mele

daca ma poate ajuta cineva cu varianta corecta de legatura, ii multumesc anticipat

Mentionez ca, daca unesc cele 4 fire, exact asa cum sunt puse in schita, functioneaza, dar nu cu destula putere sa-mi inchida, adica firele de comanda din modul inchidere nu au destul curent sa de-a peste cap inchiderea

si de care releu sa-i pun? cu 4 sau 5 pini? si unde? :D

http://img268.imageshack.us/img268/9589/inchidere.jpg

Edited by axxamd

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use