Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

ZIUANEWS-TRAVEL-ECO si OFFROAD

Postări Recomandate

Domnilor, cu mare placere va aduc la cunostinta ca am initiat in paginile ziarului ZIUAnews doua proiecte: unul pe ecologie, altul pe turism. Primul se numeste ECO, celalalt Travel. Amandoua se vor axa pe OFFROAD, deci fac ceea ce am vrut mereu sa fac si anume promovarea OFFROADULUI in Romania.

In afara articolelor pe care le voi scrie eu, in cazul in care veti dori sa promovati o manifestare de offroad, o impadurire, o locatie care serveste miscarii noastre sau, dimpotriva, care este ostila/neprofesionista sau pur si simplu de cacao in domeniul turismului sau ecologiei, imi puteti da materialele pe meil la adresa: petre.niteanu@yahoo.com

Pentru Cluburile de Offroad, orice manifestare se poate promova in ziar si pe editia online in mod gratuit. Conditia este sa-mi dati poze si text sau macar ceva vorbe. In cazul in care Cluburile de Offroad au un PR si vreti neaparat ca textul trimis sa fie pus intr-un anume fel in suplimentele ziarului, acest lucru este posibil.

Distributia ZIUAnews: in orice OMV din tara, in toate magazinele INMEDIO din Malluri sau supermarketuri, precum si la diferite chioscuri din Bucuresti si capitalele-resedinta de judet.

Aveti mai jos un astfel de material pt GPS TROPY, atat in pagina de net, cat si in editia tiparita. In coltul din dreapta sus - in pagina de inceput a siteului - veti avea mereu editia tiparita afisata electronic. Rasfoiti-l pana la pagina de suplimentul de TRAVEL si acolo veti gasi si materialul.

http://www.ziuanews.ro/travel/gps-trophy-romania-8-zile-de-adrenalina-pura-92727

travel2.jpg.59b23ceb80da90bc78b978b4fc8c6568.jpg

LATER EDIT: ca sa nu existe dubii cu privire la dreptul de proprietate asupra materialelor. In momentul in care mi le trimiteti si/sau ne intelegem asupra publicarii, voi avea dreptul IMPLICIT asupra pozelor si textelor. Cu alte cuvinte, pozele va apartin voua, dar dreptul de publicare in mod gratuit imi este asigurat. Sa nu avem vorbe la proces! :ha1 Pozele vor fi semnate in baza cu numele autorului imaginii sau cu numele clubului in cazul in care fotograful nu doreste sa-i apara numele in ziar. Alegerea va apartine. Totul e gratis.

P.S. Cat despre reportajele de la competitii si/sau intalniri...acolo scrie fratele vostru. Fix asa cum vad eu lucrurile!:grin:

Editat de Petre Niteanu a.k.a. bullbar
  • Like 1

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: ZIUANEWS-TRAVEL-ECO si OFFROAD

Dorim sa multumim pe aceasta cale pentru faptul ca primul articol din cadrul proiectului ne este dedicat :h5.

Salutari din Sibiu,

Klaus

LR Discovery 1 300TDi - actual

Opel Frontera Sport 2.0i - fost

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare