Mardar Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Buna seara, La al meu P38 nu-i mai convine pe mic,cand apas butonul ce transfera pe mic,apare in bord mesajul "select neutral". Cine stie despre ce este vorba? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Aprilie 29, 2013 Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Select neutral La cutie automata trebuie sa pui pe N sa poti schimba High-Low. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Aprilie 29, 2013 Autor Partajează Postat Aprilie 29, 2013 Re: Select neutral E cutie manuala,am incercat in toate felurile posibile si nu vrea,mai facea mofturi si inainte,dar acum nu mai vrea deloc. Am sa caut prin cablaje,mufe,etc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
animalu11 Postat Aprilie 30, 2013 Partajează Postat Aprilie 30, 2013 Re: Select neutral E cutie manuala,am incercat in toate felurile posibile si nu vrea,mai facea mofturi si inainte,dar acum nu mai vrea deloc. Am sa caut prin cablaje,mufe,etc. poate trebuie lasat schimbatorul in punctul mort .mergi cu ea la un tester poate te lamuresc aia mai bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mardar Postat Mai 1, 2013 Autor Partajează Postat Mai 1, 2013 Re: Select neutral poate trebuie lasat schimbatorul in punctul mort .mergi cu ea la un tester poate te lamuresc aia mai bine Cand am spus ca am incercat in toate felurile posibile fii sgur ca am scos maneta in punctul mort pe liber. Dar tocmai aici era problema,ea nu stia ca maneta de viteze este pe liber din cauza unui senzor defect,acel senzor transmite informatia in calculator si abia dupa asta face ca motorasul sa actioneze si sa transfere pe mic sau mare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate