just curios Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 (edited) 2.0 GDI , SUPER SELECT :wink: Pozele sunt facute de ,,dealer,, revin cu altele dupa sarbatori. P.S. Pana acum fiecare iesire in natura era bine aleasa ca sa putem ajunge cu masina.Acum de Paste,cu noua achizitie stau si ma gandesc unde este mai rau drumul :grin: Edited April 30, 2013 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
badx Posted May 1, 2013 Share Posted May 1, 2013 (edited) Re: Proaspat posesor de pinin Frumoasa tare...partea naspa volanu dreapta.....astept poze, pareri Edited May 1, 2013 by Astral Link to comment Share on other sites More sharing options...
alin_claudiu Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Re: Proaspat posesor de pinin Frumoasa masina. Vinerea trecuta am cumparat si eu un Pinin, 1,8 GDI 4x4 cu Super Select, 3 portiere si cu volanul pe dreapta. Initial ma interesa sa schimb volanul pe stanga dar in 2 zile m-am obisnuit cu el si am renuntat la idee. Astazi ii voi schimba uleiul de motor si filtrele de aer si ulei iar in viitorul apropiat am in plan sa ii schimb distributia cu pompa de apa si uleiul de la diferentiale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tavi D. Posted May 11, 2013 Share Posted May 11, 2013 Re: Proaspat posesor de pinin Poti face un topic separat in care sa prezinti masina ta. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts