Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Pentru popularizarea offroadului cu Florentina Ilie -Antena1

Unimog

Postări Recomandate

Re: Pentru popularizarea offroadului cu Florentina Ilie -Antena1

Felicitari !

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari domnilor si domnisoarei !! frumos reportaj ..

nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet
Link spre comentariu

Tot respectul ptr Zoli ...

dar domnilor sa nu ne imbatam cu apa rece ...

Nici reportera nu are saraca nici o vina ...cel care a facut montajul ...cred ca are boala pe noi, probabil ca o are prea mica ... :uameni

"offroadul este un hobby costisitor"

"masina pregatita are un consum mult mai mare decat masina standard"

Totul pe fondul unei declin economic national.

Cei care stim ce se intampla cu masinile astea privim cu placere si admiratie stirea facand total abstractie de ceea ce este scris acolo .

Cei care nu stiu insa ...odata cu vizionarea reportajului, citesc, le ramane la tartacuta ideea ...si cu ce parere credeti ca raman?

In mare parte din ei ...probabil ca gandesc asa:"e timpul sa ma apuc de un hobby costisitor cu o masina care consuma foarte mult?" Oare cati dintre ei raspund afirmativ la intrebarea asta?

Putem discuta de popularitate ...cand masinile 4x4 apar pe sticla ... la umanitare (umanitate), la actiuni de impadurire, la actiuni de ecologizare (spirit civic), la emisiuni pur tehnice (tehnicitate) samd ...restul parerea mea ca reprezinta doar praf in ochi.

Poate ca am devenit eu prea paranoic...cine stie ...

Cred insa ca suntem cu totii destul de maturi sa facem diferenta intre ce e bine si ce e rau ...

Sorry Zoli ...am tot respectul ptr tine, esti un om deosebit ...dar la stirea asta ...ori as inchide instant televizorul ori as schimba postul ...dar astia sunt ziaristii ...cauta ineditul in gaura curului, il parfumeaza, il impacheteaza cum vor si cum le convine lor si dupa aia basht cu el pe sticla ...asta este.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

ioane tu vrei sa ne ascundem dupa jejet?

ce nu e adevarat ca e un hobby costisitor ? ca o masina cu roti mult mai mari si cu multe kg de fier in bari cu trolii in roll cage si cate cele , consuma mult mai mult decat una standard?

mie mi se pare foarte adevarat, ca adevarul poate fi spus mai nuantat si mai dulce- sunt de acord ,dar nu minte cu nimic stirea asta.

ce imi place mie cel mai tare e ca Zoli ii arata lui nenea ponta masina romaneasca de off road -cu volan pe dreapta si cu numere de bulgaria -asta ar trebui sa le dea de gandit celor in masura sa schimbe legislatia .

Nu pot decat sa il felicit pe unimog al nostru pentru aparitia la tv si pt popularizarea offroadului ,desi nu stiu daca imi doresc ca acest sport sa devina mai popular decat e acum, am eu un sentiment ca odata cu popularizarea excesiva vor aparea restrictii din ce in ce mai multe.

• Like 2
Link spre comentariu

Interesant este ca la toata discutia nu s-a purtat vreo o conversatie legat de costuri , doar de placerea de a face altceva decat manele,gratar , etc

De altfel emisiunea face parte dintr-o serie cu : parasutism la Clinceni , raliu cu Titi Aur , parapantaetc

0747967945

kiss.zoltan@offroadmania.ro

Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat

Link spre comentariu

cum te las singur cum te duci la joaca :grin:

felicitari...se pare ca acea panta de pe valea Carbunarii....e deja celebra :dr2

pipita aia de la Antena 1 are habar cat consuma un Q7...un X5...sau un Cayenne

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

cum te las singur cum te duci la joaca :grin:

Pai asa, Mariuse, unde erai cand a ramas omul in ravena??? L-ai lasat singur, prada presei si tu faceai gratare la Rasnov (langa tablou :wink:), pun pariu :uameni

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare