Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

cine a schimbat MRL urile sau are unul sa il pot vedea , cred ca pot sa-l fabric ...

smeagle

Postări Recomandate

daca un coleg are un mrl schimbat fie el de orice fel , sa il vad cum arata intrucat eu am confectionat pana acum multe tipuri de angrenaje inclusiv tot ce este intr-un diferential la un rover , si poate pot executa si mrl urile ...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: cine a schimbat MRL urile sau are unul sa il pot vedea , cred ca pot sa-l fabric ...

Dar ... ce Daihatsu e ? Is cateva modele........

Off-Road in Waldland

Link spre comentariu

Re: cine a schimbat MRL urile sau are unul sa il pot vedea , cred ca pot sa-l fabric ...

al meu este un feroza , dar nu conteaza vreau sa vad modelul in general sa vad cat de complicat este si sa stiu daca pot sa le fac sau nu si cu ce cost , daca vad unul banuiesc ca sistemul in mare e la fel astfel incat sa pot face pt orice 4x4 cu acest sistem inclusiv nissan , toyota si altele ... dar vreau sa vad tipul de angrenaj , sa vad duritatea materialului si diverse alte detalii , din cate am inteles se barbieresc angrenajele , angrenaje pe care le putem reproduce ...

Link spre comentariu

Iti recomand sa incepi prin a studia un AVM ( sau altele - bineinteles manuale , adica nu automatele ... , sunt acelasi principiu , rebotezate dupa fiecare religie ) .

Mai sunt si alte modele de MRL , destul de rare ( oricinale Toyota , originale Nissan , etc ) .

Pentru imagini poti folosi o cautare ( montare AVM , reparatie AVM sau ce o mai fi pe la sectiunea dedicata desprea AVM ) .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

da ms cos , ideea e ca pozele nu ma ajuta foarte tare , am nevoie sa vad piesele fizic , da banuiesc ca cele automate sunt la fel ca cele manuale in angrenaje , difera doar actionarea lor ...

Link spre comentariu

Principial , toate cupleaza un manson dintat (care e pe planetara ) cu corpul - carcasa exterioara a MRL ( care angreneaza butucul rotii ) . Dar cam aici se termina asemanarile ...

Intre cele manuale si cele automate sunt diferente majore constructiv , cele automate au ca detaliu major un cuplaj cu frictiune care la rotirea planetarei ( 's-a cuplat fata' ) angreneaza mansonul dintat/canelat cu carcasa .

... si mai sunt si variante electrice ( Toyota ) ...

...si altele ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare