Lukino Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Ciao Abea am adus din Italia un Patrol Y61, si caut cineva care vrea sa vine la o mica plimbare la munte in ziua de paste spre lacul Bolboci sau mai sus....Cu o singura masina nu me simt sigur.... Se poate si cauta un hotel unde eventual dormim Duminica seara....dar e cam dificile sa gasim camere.... Noi suntem un cuplu daca vine si alte cupluri ar fi simpatic.... :1100643094: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
georgei23 Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Mica plimbare duminica de paste? Pina la Bolboci, si mai sus spre Pestera, te poti duce linistit cu o singura masina. Drumul, pe oriunde ai lua-o (Moroieni sau Dichiu) e autostrada, chiar si asfaltata, pe la Dichiu, iar pe la Moroieni urca si autocarele. http://www.georgei23.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 2, 2013 Partajează Postat Mai 2, 2013 Re: Mica plimbare duminica de paste? Noi suntem in zona Bran-Moeciu de maine pana marti ...dar cu masinile de strada ... :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lukino Postat Mai 3, 2013 Autor Partajează Postat Mai 3, 2013 Re: Mica plimbare duminica de paste? Pina la Bolboci, si mai sus spre Pestera, te poti duce linistit cu o singura masina. Drumul, pe oriunde ai lua-o (Moroieni sau Dichiu) e autostrada, chiar si asfaltata, pe la Dichiu, iar pe la Moroieni urca si autocarele. Cunosc zona, am fost cu ML iarna cu zapada dar nu cunosc masina noua din punct de vedere mecanic.... o am de o septamana..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate