mac01 Postat Mai 5, 2013 Partajează Postat Mai 5, 2013 (editat) Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza La completarea schemei lui @teddybear: Se mai poate pune un condensator de 50nf-100nf si intre piciorusele 30-87 ale releului. Se va diminua scanteia aparuta la cuplarea releului iar contactele vor rezista mai mult in timp. Smirghelul va fi folosit mult mai rar. Editat Mai 5, 2013 de mac01 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nick67 Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza Schema pusa de mine era in pachetul cu leduri-fiecare cutie continea ledbarul-de 60 W-impreuna cu aceasta schema si cu toata cablaraia inclusa-adica legai ledbarul intr-un capat si restul firelor la alimentare-releul,butonul,sigurantele erau montate in instalatie deja. Am vazut ca aceasta schema cu sigurante de 20 A este si la ledbarurile de 120 W si la cele cu 20W. Ledurile de 10W consuma cca 0.75A/led-specificatiile producatorului. VW Typ 3, 1966 LR Go Beyond Tough Phone IP68 http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 6, 2013 Partajează Postat Mai 6, 2013 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza Ledurile de 10W consuma cca 0.75A/led-specificatiile producatorului. LED-urile CREE XM-L T6 (tipul pe care cred ca il ai tu in proiectoare:wink:) au la un curent de 750mA un nivel de iluminare de circa 300 lumeni. Ca sa scoata 950 lumeni trebuiesc alimentate in asa fel incat sa consume 2800mA. Tot la CREE, XM-L U2 (ceva mai noi si mai eficiente) au la un nivel de iluminare de 1000 lumeni, un curent de aproape 3.0A. Astea ar fi cele mai performante LED-uri de putere (monochip) la ora actuala (versiunile comerciale). Evident, se pot gasi arii de LED-uri (multichip) cu puteri de pana la 200W la un curent de circa 5-6A... dar alea sunt dedicate iluminatului stradal si ambiental (necesita tensiuni mari de alimentare si radiatoare termice pe masura). Farurile cu LED (aftermarket pentru Jeep si Defender) folosesc LED-uri multichip de 20W si 50W... si se incalzesc "corespunzator" in functionare:grin: (ma refer strict la ce am vazut eu, or mai fi si alte faruri cu LED, dar nu le cunosc eu) It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iwa Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza de cateva saptamani discut cu un producator local de lampi stradale cu led doar doar il conving sa faca si "diverse" pentru auto. Din pacate tot ce a facut se incinge foarte tare din lipsa de radiatoare adecvate si nu prea prezinta fiabilitate. Se pare ca cel putin momentan tot chinezul ramane la putere :( GTC MotorSport - Aventura incepe cu noi ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat August 25, 2013 Autor Partajează Postat August 25, 2013 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza Ieri seara am facut un scurt test cu 2 din leduri care au plecat pe masina lui Dan. Au avut ceva durata de functionare, in decursul la o ora si juamate de teste si fotografii eu unul estimez ca au fost aprinse cam jumate din timp. Radiatoarele fac fata cu brio, por sa spun ca am pus mana fara grija pe ele si de abia am sesizat ca sult caldute. Acum un imbold sa imi termin foor rackul si sa refac formula de patru bucati, care puse sus pe el sper sa faca o treaba minunata :) Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza Multumesc @opinion.:x Ledbar-urile sunt super OK. Lumineaza foarte bine chiar si in ciuda faptului ca mi-a fost lene sa le urc sus pe roofrack. Eu ma declar multumit cu 2x60W (spotul pus jos si flood-ul peste). Chiar nu cred ca am nevoie de mai mult pe fata. De conectat (ca sa nu fiu complet offtopic) le-am conectat pe instalatia pe care aveam proiectoarele. Singurul lucru pe care l-as putea baga de vina este interferenta cu statia. Dar probabil voi gasi si pentru interferenta o solutie... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat August 25, 2013 Partajează Postat August 25, 2013 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza Multumesc @opinion.:x Ledbar-urile sunt super OK. Lumineaza foarte bine chiar si in ciuda faptului ca mi-a fost lene sa le urc sus pe roofrack. Eu ma declar multumit cu 2x60W (spotul pus jos si flood-ul peste). Chiar nu cred ca am nevoie de mai mult pe fata. De conectat (ca sa nu fiu complet offtopic) le-am conectat pe instalatia pe care aveam proiectoarele. Singurul lucru pe care l-as putea baga de vina este interferenta cu statia. Dar probabil voi gasi si pentru interferenta o solutie... deobicei pentru interferente se folosesc filtre pe alimentare. dar ca opinie personala led barul nu iti interfereaza cu statia doar cel mult daca pe masina ai si niste xenon cu balastul mai prost ecranat alea pot interfera sau unele de la condensatoarele de filtraj de pe alternatoare. legat de cata lumina vrei sa ai ...:) pai pui atatea beculete pe ea pana te declari multumit :) eu personal am acum pe masina 4 proiectoare cu led de 51W fiecare si un led bar de nu mai stiu cat dar parca are 90W. iar de lumina pot sa spun ca mai vreau si cand va permite bugetul voi mai pune inca 2 bucati de 51W pe fata si vreo 4 dealea mai mici pe laterale :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Septembrie 7, 2013 Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza @opinion Ne dezvalui si noua cat au costat led-bar-urile si de unde? Sa inteleg ca sunt doar 2 buc de 60W?unul spot si unul flood?Ca de luminat lumineaza destul de puternic Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Septembrie 7, 2013 Autor Partajează Postat Septembrie 7, 2013 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza @opinion Ne dezvalui si noua cat au costat led-bar-urile si de unde? Sa inteleg ca sunt doar 2 buc de 60W?unul spot si unul flood?Ca de luminat lumineaza destul de puternic sigur ca da, acum costa 66$ bucata in China, cand le-am luat eu erau peste 70, nu mai stiu exact cat, dar 4 bucati cu transport DHL si taxa de paypal au fost ~1400 lei. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miko Istvan Postat Decembrie 13, 2013 Partajează Postat Decembrie 13, 2013 (editat) Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza @opinion Ne dezvalui si noua cat au costat led-bar-urile si de unde? Sa inteleg ca sunt doar 2 buc de 60W?unul spot si unul flood?Ca de luminat lumineaza destul de puternic Am si eu si flood si spot. Inca nu am incercat varianta FLOOD. Cam care a diferenta de unghi? Ptr lumina ambientala folosim cele patrate de 27W la 60 grade. Editat Decembrie 13, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
YCE Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 (editat) Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza Salutare. Intentionez sa cumpar un led bar pt Touareg, si mi-a venit ideea creata sa il cuplez cumva pe aceeasi comanda cu lampa de ceata.. Lampa ceata ON => LED bar ON :) Led bar-ul il voi monta doar cand ies la tavaleala, deci nu ma va incurca pe strada combinatia Suna OK? Ma poate ajuta cineva cu montajul? L.E. Sau, daca e mai simplu, sa le pun pe comanda de proiectoare de ceata Ma astept ca ECU-ul de lumini sa faca figuri daca vede un consum mai mare decat stie el, si sa arunce cu erori in stanga si in dreapta :D - caz in care as putea decupla proiectoarele originale ale masinii, si sa functioneze doar led bar-ul Editat Februarie 7, 2016 de YCE ex-Iulika0069 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Februarie 7, 2016 Partajează Postat Februarie 7, 2016 Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza pune-l cu alimentare si comanda separata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sebi11 Postat Februarie 11, 2016 Partajează Postat Februarie 11, 2016 (editat) Re: LED bar chinezesc - cum se conecteaza Salutare. Intentionez sa cumpar un led bar pt Touareg, si mi-a venit ideea creata sa il cuplez cumva pe aceeasi comanda cu lampa de ceata.. Lampa ceata ON => LED bar ON :) Led bar-ul il voi monta doar cand ies la tavaleala, deci nu ma va incurca pe strada combinatia Suna OK? Ma poate ajuta cineva cu montajul? L.E. Sau, daca e mai simplu, sa le pun pe comanda de proiectoare de ceata Ma astept ca ECU-ul de lumini sa faca figuri daca vede un consum mai mare decat stie el, si sa arunce cu erori in stanga si in dreapta :D - caz in care as putea decupla proiectoarele originale ale masinii, si sa functioneze doar led bar-ul Pune un releu si leaga le cum vrei! Lasa proiectoarele originale cuplate! Cu polaritate inversa nu merg,fara a defecta ceva,dar trebuie avut grija la tensiunea maxima,daca e depasita arde sursa! Editat Februarie 11, 2016 de sebi11 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate