aditupopa Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? Salutare. Cu ceva intarziere va intreb daca a reusit cineva sa inlocuiasca panourile opace de autoutilitara cu geamuri? Si daca da cum. Multumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Kibitz Postat Februarie 9, 2015 Partajează Postat Februarie 9, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? Salutare. Cu ceva intarziere va intreb daca a reusit cineva sa inlocuiasca panourile opace de autoutilitara cu geamuri? Si daca da cum. Multumesc. Eu inca nu am avut timp de ele... :sh2 aka v1tara aka Sorin (__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v [__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Re: Se poate repune geamul lateral? Salutare. Cu ceva intarziere va intreb daca a reusit cineva sa inlocuiasca panourile opace de autoutilitara cu geamuri? Si daca da cum. Multumesc. Pe mine ma irita la iesirea din parcare , am renuntat la inlocuirea totala (multa munca ,si nu prea iese ) cand se mai incalzeste trec la solutia decuparii direct in panou si montarea cu cheder la metru a unuia din plexiglas sau policarbonat colantat ! Editat Februarie 10, 2015 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditupopa Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? Pe mine ma irita la iesirea din parcare , am renuntat la inlocuirea totala (multa munca ,si nu prea iese ) cand se mai incalzeste trec la solutia decuparii direct in panou si montarea cu cheder la metru a unuia din plexiglas sau policarbonat colantat ! Faza e ca geamuri laterale se gasesc la un pret de 300 lei/buc. Problema mare e cu acele ornamente.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? Geamurile opace se inlocuiesc cu cele originale de Nissan...procedura fiind simpla....se taie cel opac si se lipeste cel de sticla cu cheder. Faptul ca geamul costa 300lei Nu ajuta....pt ca acel cheder costa o avrere!!!!! Spre exemplu la parbrizul fata,ca si schimb este mizilic costul.....350lei cu montaj cu tot,dar chederul ornament original costa 850lei. De aceea un geam lateral complect costa 250Eur,iar la pereche 400Eur. Spor la inventii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 10, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 10, 2015 (editat) Re: Se poate repune geamul lateral? Deci dupa inlocuire se aseaza arata si se comporta exact ca la producator? unele pareri sunt ca din oarece motive nu iese! Editat Februarie 10, 2015 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Februarie 10, 2015 Partajează Postat Februarie 10, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral?q Daca montezi piesa originala....nu are cum sa nu fie Ok.. Când vopsim caroserii,mai ales la schimb de culoare se scot absolut toate geamurile.... Am făcut-o de n-ori.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Februarie 11, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 11, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral?q Daca montezi piesa originala....nu are cum sa nu fie Ok.. Când vopsim caroserii,mai ales la schimb de culoare se scot absolut toate geamurile.... Am făcut-o de n-ori.... ,,Deaia i bine sa nu te iei dupa curci" o faceam dk atunci la tine ! informatia ca nu mai vin cum trebuie de aici e ! caut eu sa dau de discutia pe tama asta !!!! Multumesc de informatie domn Ovidiu !! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditupopa Postat Februarie 23, 2015 Partajează Postat Februarie 23, 2015 (editat) Re: Se poate repune geamul lateral? Am reusit....a iesit bine. Ca din fabrica nu are cum sa fie. Spor. Editat Februarie 23, 2015 de aditupopa Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? ......din fabrica intradevar nu are folie...... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? Am reusit....a iesit bine. Ca din fabrica nu are cum sa fie. Spor. nu stiu de ce zici ca nu iese ca de fabrica , ca la mine au iesit perfect si culmea si functioneaza ;) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? nu stiu de ce zici ca nu iese ca de fabrica , ca la mine au iesit perfect si culmea si functioneaza ;) zimi si mie te rog unde ai gasit chederele de geamuri laterale :) nu de alta da ce am gasit eu costa mai mult decat daca erau facute din aur de 24K :):):) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
timberland0910 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? zimi si mie te rog unde ai gasit chederele de geamuri laterale :) nu de alta da ce am gasit eu costa mai mult decat daca erau facute din aur de 24K :):):) nu eu am pus chederele , ci fostul proprietar la Hotel 4x4 , poti suna la 0744.875.275 Cristian ca el i-a adus chederele...vezi poate obtii un pret decent :) Natural Disaster Response Operations Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aditupopa Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? ......din fabrica intradevar nu are folie...... Corect. Atent tot timpul la detalii... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? Eu am zis sa incerc varianta cu cheder la metru si panou decupat ! Deocamdata ma satisface functional si vizual ! VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? da barca ? poze cu barca? nimic? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? da barca ? poze cu barca? nimic? poze cu barca pe alte siteuri !:fh dar ...asa sa nu zici ca sunt :pt [ VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 19, 2015 Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? Arata bine. Poti sa ne dai cateva detalii despre cheder, adezivul folosit si sticla/plexiglas? Mersi Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teo pes Postat Iunie 20, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 20, 2015 (editat) Re: Se poate repune geamul lateral? Cheder la metru ( cu inima sau fara ) de la orisice magazin cu piese camion-tractor-agricole aprox 60 lei Placa polistirol sau policarbonat compact transparent 4-5 mm max 100 lei Adeziv (eu am pus cand am tras chederul asa de amorul artei si dupa ) ceresit FT101 polimer nu acrilic Restul este talent in lucrul manual ,scule : polizor ,bormasina , pila, sfoara , vasilina ... Atentie la profilul chederului -geamul se debiteaza fata de cota ferestrei , majorat cu pana la 10 mm ! Eu mi-am lipit si o folie luata candva de pe la Lidl ! Intrebati ce nu este clar :h5 Editat Iunie 22, 2015 de teo pes VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Iunie 20, 2015 Partajează Postat Iunie 20, 2015 Re: Se poate repune geamul lateral? Tot eu. Sa inteleg ca datorita profilului chederului ai taiat geamul cu 10mm mai mare decat golul din caroserie? Partea asta nu imi este foarte clara. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Iunie 21, 2015 Partajează Postat Iunie 21, 2015 (editat) Re: Se poate repune geamul lateral? Nu , nene ... chederul are inima ( puntea de la mijloc , daca chederul e profil 'H' ) intre rama si geam de 5 mm ... si 5+5 mm + 10 mm . No e adevarat ca exprimarea lui domnu' e putin dezorientanta dar daca stii cum vine chestiunea ie toate p-acolo ... ce nu-i clar ? Acum in lumina noilor informatii reluam -' geamul se debiteaza fata de cota ferestrei majorat cu pana la 10 mm ' ... ce nu-i clar ? Nu vazusi ce frumos sade , un Patrol cu barcozu dupa el . Editat Iunie 21, 2015 de cos ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate