Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Se poate repune geamul lateral?

teo pes

Postări Recomandate

Re: Se poate repune geamul lateral?

Salutare.

Cu ceva intarziere va intreb daca a reusit cineva sa inlocuiasca panourile opace de autoutilitara cu geamuri? Si daca da cum.

Multumesc.

Eu inca nu am avut timp de ele... :sh2

aka v1tara aka Sorin

(__\≡≡≡$≡≡≡/__) Vitara 1.6 16v

[__]\≡≡≡\≡Ө≡/≡≡≡/__] Patrol Y61 2.8

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare.

Cu ceva intarziere va intreb daca a reusit cineva sa inlocuiasca panourile opace de autoutilitara cu geamuri? Si daca da cum.

Multumesc.

Pe mine ma irita la iesirea din parcare , am renuntat la inlocuirea totala (multa munca ,si nu prea iese ) cand se mai incalzeste trec la solutia decuparii direct in panou si montarea cu cheder la metru a unuia din plexiglas sau policarbonat colantat !

Editat de teo pes
VIATA-I GREA DAR TRECE !!!:ypu
Link spre comentariu

Pe mine ma irita la iesirea din parcare , am renuntat la inlocuirea totala (multa munca ,si nu prea iese ) cand se mai incalzeste trec la solutia decuparii direct in panou si montarea cu cheder la metru a unuia din plexiglas sau policarbonat colantat !

Faza e ca geamuri laterale se gasesc la un pret de 300 lei/buc. Problema mare e cu acele ornamente....

Link spre comentariu

Geamurile opace se inlocuiesc cu cele originale de Nissan...procedura fiind simpla....se taie cel opac si se lipeste cel de sticla cu cheder. Faptul ca geamul costa 300lei Nu ajuta....pt ca acel cheder costa o avrere!!!!! Spre exemplu la parbrizul fata,ca si schimb este mizilic costul.....350lei cu montaj cu tot,dar chederul ornament original costa 850lei. De aceea un geam lateral complect costa 250Eur,iar la pereche 400Eur. Spor la inventii...

Link spre comentariu

Deci dupa inlocuire se aseaza arata si se comporta exact ca la producator? unele pareri sunt ca din oarece motive nu iese!

Editat de teo pes
Link spre comentariu

Re: Se poate repune geamul lateral?q

Daca montezi piesa originala....nu are cum sa nu fie Ok.. Când vopsim caroserii,mai ales la schimb de culoare se scot absolut toate geamurile.... Am făcut-o de n-ori....

,,Deaia i bine sa nu te iei dupa curci" o faceam dk atunci la tine ! informatia ca nu mai vin cum trebuie de aici e ! caut eu sa dau de discutia pe tama asta !!!!

Multumesc de informatie domn Ovidiu !!

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

nu stiu de ce zici ca nu iese ca de fabrica , ca la mine au iesit perfect si culmea si functioneaza ;)

zimi si mie te rog unde ai gasit chederele de geamuri laterale :) nu de alta da ce am gasit eu costa mai mult decat daca erau facute din aur de 24K :):):)

Link spre comentariu

zimi si mie te rog unde ai gasit chederele de geamuri laterale :) nu de alta da ce am gasit eu costa mai mult decat daca erau facute din aur de 24K :):):)

nu eu am pus chederele , ci fostul proprietar la Hotel 4x4 , poti suna la 0744.875.275 Cristian ca el i-a adus chederele...vezi poate obtii un pret decent :)

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...
  • 3 luni mai târziu...

Eu am zis sa incerc varianta cu cheder la metru si panou decupat !

Deocamdata ma satisface functional si vizual !

Photo0183.thumb.jpg.bd10f1feaa886c97c7093f86978ef7a7.jpgPhoto0182.thumb.jpg.82855e301ef77bb3643871f32b99bab2.jpgPhoto0184.thumb.jpg.67c404981b38e24a9a9504fd589305af.jpg

Link spre comentariu

da barca ? poze cu barca? nimic?

poze cu barca pe alte siteuri !:fh

dar ...asa sa nu zici ca sunt :pt

IMG_0790.thumb.JPG.21d2c95e3eacef14057e962710880597.JPGPhoto0178.thumb.jpg.869b6d1b3190ab742adcdd1869ff1884.jpgPhoto0171.thumb.jpg.51ffd9878fc43eef503764c83ccbcc58.jpgIMG_0784.JPG.332702886a45090c2b73860aaefde73a.JPG[

Link spre comentariu

Cheder la metru ( cu inima sau fara ) de la orisice magazin cu piese camion-tractor-agricole aprox 60 lei

Placa polistirol sau policarbonat compact transparent 4-5 mm max 100 lei

Adeziv (eu am pus cand am tras chederul asa de amorul artei si dupa ) ceresit FT101 polimer nu acrilic

Restul este talent in lucrul manual ,scule : polizor ,bormasina , pila, sfoara , vasilina ...

Atentie la profilul chederului -geamul se debiteaza fata de cota ferestrei , majorat cu pana la 10 mm !

Eu mi-am lipit si o folie luata candva de pe la Lidl !

Intrebati ce nu este clar :h5

Editat de teo pes
Link spre comentariu

Tot eu. Sa inteleg ca datorita profilului chederului ai taiat geamul cu 10mm mai mare decat golul din caroserie?

Partea asta nu imi este foarte clara.

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

Nu , nene ... chederul are inima ( puntea de la mijloc , daca chederul e profil 'H' ) intre rama si geam de 5 mm ... si 5+5 mm + 10 mm .

No e adevarat ca exprimarea lui domnu' e putin dezorientanta dar daca stii cum vine chestiunea ie toate p-acolo ... ce nu-i clar ? Acum in lumina noilor informatii reluam -' geamul se debiteaza fata de cota ferestrei majorat cu pana la 10 mm ' ... ce nu-i clar ? Nu vazusi ce frumos sade , un Patrol cu barcozu dupa el .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare