Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Geam spate hardtop spart

Alinf

Postări Recomandate

Am reusit performanta sa sparg singur,geamul spate la hardtop la un Navara D40, cabina dubla.

Modelul este acesta http://www.autostylinguk.co.uk/product_images/zoom/8HF3H2KMNID40D_04.jpg .

Intrebarea este, daca am vreo sansa sa mai gasesc un geam ca cel original sa pot sa il pun la loc sau tre sa renunt la hardtop?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Geam spate hardtop spart

In cerl mai rau caz poti apela la unul de plexiglas , policarbonat etc ...rezista bine (dpdv estetic ) scurt timp ,costuri ...relativ acceptabile - dar banii astia iti procura si timp sa cauti originalul .

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

Da m-am gandit si la varianta asta cu un geam din plexiglas sau alt material transparent dar care sa fie cat de cat rezistent.Dar partea proasta e ca trebuie modificat un pic , deoarece geamul original este mult mai mare decat ce se vede in poza. In sensul ca se intinde si sub acele dubluri de fibra care sunt pe lateral.

Ma gandeam ca exista totusi o firma in Ro care poate sa fabrice sau sa modifice ceva geamuri in fct de necesitatiile fiecaruia.

Oricum multam de raspuns, astept si alte idei. Imi pare totusi rau sa renunt la hardtop , ma gandesc ca o solutie trebuie sa gasesc.

Editat de Astral
Link spre comentariu

DACA AI drum prin Buzau la Gerom iti face dupa model.....orice fel de geam auto.Cauta cu google si da un telefon .

Land Rover Discovery I

Mercury Sable

LR serie III

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare