omoroka Postat Mai 7, 2013 Autor Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? foarte misto iesirea....cel putin din poze, asa pare !!! BRAVO ! multumim si pt track...pt astia care nu am putut ajunge. din ce observ troliul nu a fost un accesoriu, corect ? se putea parcurge traseul si fara ? S-a mai folosit si troliul pe ici pe colo. De-a lungul traseului au fost portiuni cu sleauri noroioase foarte adanci. Eu unu am ocolit tot ce mi-a parut fiind peste capacitatea masinii mele. Ca sa raspund la intrebarea ta: orice traseu de offroad se poate parcurge fara troliu atata timp cat nu ai nevoie de el :ha: Era o gluma. Niciodata nu stii cand ai nevoie de el... asa ca trebuie sa-l ai :h5 Troliul este ca asigurarea. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Foarte frumos ! Multumim pentru poze.Asteptam si filmuletele :wink: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Bai fratilor, da' voi nu aveti feisbuc?! Ce tot umpleti forumul de poze?!... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Mai 7, 2013 Partajează Postat Mai 7, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? feisbuc....ce puii mei e ala?:grin:...asta ca sa nu spun altfel:ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lecus Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Feisbuc e un loc in care poti sa postezi linistit, ca nu te sterge nici un moderator frustrat. 1 Gip Gran`sirochi ovarlend ecspedisan Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 (editat) Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Feisbuc e un loc in care poti sa postezi linistit, ca nu te sterge nici un moderator frustrat. Ti-ai calcat si tu pe suflet ca sa postezi dupa doi ani pe acest forum numai ca sa spui asta? :grin: Ce sa zic. Mare rahat ai facut... Ne-ai spart... Totusi, daca stau sa ma gandesc, ai dreptate. Facebook-ul este un loc in care poti posta ce vrei, poti injura pe cine vrei, poti sa iti bati joc de munca cui vrei. Acolo nu sunt moderatori "frustrati" care sa stearga toate tampeniile, jignirile si injuraturile. Ei bine, aici nu e asa. Aici vor exista intotdeauna niste moderatori "frustrati" care vor sterge toate tampeniile, jignirile, atacurile la persoana, vor corecta si vor impune o scriere corecta a mesajelor pe forum, vor aranja si vor cere aranjarea pozelor si a filmelor postate astfel incat sa poate fi vizializate cat mai usor de toti userii care intra aici. Daca cineva se simte jignit pentru ca un moderator i-a corectat un mesaj sau i-a solicitat corectarea acestuia, ii sugerez sa lase forumul si sa se mute pe facebook. Garantat exista acolo grupuri de useri cu aceleasi frustrari. Pentru cei care vor sa posteze poze si filme, forumul ofera aceasta posibilitate. Daca considerati ca e mai simplu de pus pe facebook trebuie sa tineti cont totusi ca, paradoxal, nu toti userii de aici au cont pe Facebook. E frustrant pentru un user ca sa intre aici ca sa vada niste poze iar el sa primeasca in schimb un link in care ii se cere sa isi faca un cont daca vrea sa le vizualizeze. Editat Mai 8, 2013 de Max Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 (editat) Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Feisbuc e locul unde toti astia suparati pe moderatorii frustrati posteaza si poze, si filme, fara sa se planga ca ei stiu offroad, nu sunt informaticieni. Poate se revine, totusi la plaiul getilor, unde unii au facut treburi faine si nu au loc sa ni le arate din cauza discutiilor conexe. Editat Mai 8, 2013 de f_zoltan Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Ups! Scuze! Io de fapt apreciam ca se pun aici poze si filme de la iesirea asta, comparativ cu alte iesiri. Am fost doar putin ironic, recunosc! :al Poate daca pe viitor, la dotarile minime obligatorii va fi trecut si "cont pe feisbuc", se vor evita astfel de neintelegeri... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Ups! Scuze! Io de fapt apreciam ca se pun aici poze si filme de la iesirea asta, comparativ cu alte iesiri. Am fost doar putin ironic, recunosc! :al Poate daca pe viitor, la dotarile minime obligatorii va fi trecut si "cont pe feisbuc", se vor evita astfel de neintelegeri... Optimus, sa nu ma intelegi gresit, eu am cont de facebook si pt mine nu e o mare problema ca sa vad ceva daca chiar imi doresc. Chestia e ca exista altii care nu au si nu isi doresc un cont de facebook. Intra aici pt ce e aici si nu sa fie trimisi in alte parti. 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
iulianul Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Chestia e ca exista altii care nu au si nu isi doresc un cont de facebook. Intra aici pt ce e aici si nu sa fie trimisi in alte parti. Eu sunt unul dintre ei, nu vreau cont de feisbuc şi vreau să vad totul aici. Mulţumesc, Max, ai punctat perfect. Băieţi, făină ieşire! Îmi pare rău că n-am putut veni, poate week-endul asta merg pe urmele voastre. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 8, 2013 Autor Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Trebuie sa vad acuma cum naiba incropesc de un filmulet. Am folosit o noua camera video care mi-a creat 30GB de film si o sa-mi fie cam greu sa procesez toata informatia asta. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Optimus, sa nu ma intelegi gresit,... Io te-am inteles perfect, sunt de aceeasi parere, daca se orgaizeaza iesiri pe forum, e fain sa vedem si noi aia care nu am fost la iesirea respectiva ce si cum a fost pe acolo. Io nu am cont pe feisbuc si nici nu o sa-mi fac vreodata. Deci nu agreez deloc ideea de a posta poze si filme de la iesiri pe feisbuc, asta de la iesirile de pe forum, cu ce se organizeaza strict pe feisbuc nu am nici o treaba, sa faca ce vor. Am vrut doar sa trag un semnal de alarma fata de tendinta asta de a "muta" pozele pe feisbuc, chiar cu o usoara ironie... Inainte vedeai poze la toate topicurile cu iesiri, acum, sunt tot mai putine pozele, si mai multe linkurile... De asemenea, apreciez ca unii inca mai posteaza si track-ul iesirii, ceea ce este binevenit. Cred ca trebuie sa invat si eu pana la urma Oziexplorer ala... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Da Alex, am fost coichilot si poznas. Din pacate calculatorul de acasa nu permite montaj, asa ca am turnat pozele cum le-am avut si filmele deasemenea. Fesbuc, never. S-auzim de bine [video=youtube;9-8wPzhi0Lc] 1 :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? [video=youtube;e7TaNklS-HY] S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? [video=youtube;UxMSK-bzwDA] [video=youtube;z4-61NwN830] S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristeaandm Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Cam atat de la mine.:wink: S-auzim de bine :cl 4x4 fun for all :h5 RR Classic 1986 - 200Tdi www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Alta viata! Foarte fain traseul, felicitari! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? foarte misto filmuletele !!! cine se baga duminica asta pe acelasi traseu ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alexey86 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Super tare traseul. Felicitari. Cu stima, Alexey. Nissan Patrol Y61 SWB - Pif http://www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crt82sil Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? foarte misto filmuletele !!! cine se baga duminica asta pe acelasi traseu ? salut! m`as baga si eu duminica... An investment in knowledge always pays the best interest. Dacă crezi că educaţia este scumpă, să vezi ignoranţa cât te va costa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 (editat) Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Duminica hmm ar fi ceva.Trebuie neaparat troliu? Editat Mai 9, 2013 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Trebuie neaparat troliu? Daca ai gume bune si talent, posibil sa nu. Din filme se vad doar vreo 2 bucati mai sexoase... M-as baga si eu, dar n-ar strica sa avem si cu coleg binevoitor care are troliu, asa, pt orice eventualitate... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? are Johnny_r0 troliu :) Omoroka zicea ca a reusit sa parcurga traseul fara troliere....deci cu un pic de talent si atentie...se poate :D hai sa facem lista si dupa stabilim si locatia de intalnire. deci: 1) Cristi - Samurai Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Sa vedem pana Duminica care cum se anunta daca nu poate incercam altceva. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Samuraiul cu simexuri e alta treaba decat un autobuz de 2T cu MT-uri... :grin: Stau si eu in asteptare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate