Johnny_r0 Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 (editat) Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Eu zic sa deschidem un alt topic. Duminica ma bag si eu, dar cu troliu meu de 6000 nu pot sa trag de Optimus, o sa ma traga el pe mine. Ca cerinte minime MT-uri, troliu optional, sange in vene si sa nu va uitati ca zgariati masinile ca daia v-ati cumparat masini 4x4 sa mearga si prin padure nu doar pe autostrada. 2. Johnny_r0 samurai P.S. cristi fa un alt topic cu iesirea si rog un moderator sa mute discutiile acestea Editat Mai 9, 2013 de Johnny_r0 Samurai 1.6 8V injectie, YJ spring swap spate, RUF fata, reductii 4.16, difflock spartan, troliu 6000, simex. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kkkristi Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Duminica vin si eu...troliu 13000 si simex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristibuzatu Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? avem topic nou la discutie.....Pietriceaua - Grosani. hai sa ne inscriem acolo... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Daca ai gume bune si talent, posibil sa nu. Din filme se vad doar vreo 2 bucati mai sexoase... M-as baga si eu, dar n-ar strica sa avem si cu coleg binevoitor care are troliu, asa, pt orice eventualitate... Vezi ca sunt cateva locuri foarte inguste de-a lungul traseului, marginite fie de stanci fie de copaci, in special in partea finala, aia care coboara spre Schiulesti. Nu zic ca nu le-ai putea trece fara sa atingi masina, iti atrageam atentia doar ca sa ai informatia dinainte :wink: De asemenea, portiunea care deviaza traseul de Schiulesti spre Slanic are in partea finala o coborare abrupta, nu lunga dar un pic riscanta. Este vorba de o muchie de pamant ingusta si inclinata, care trebuie aproape luata intre roti. Intr-o parte ai albia raului la vreo 3-4m, in cealalta un valcel. Exista risc de rasturnare acolo asa ca fiti atenti! Zona aproximativa a acestui obstacol este cam pe aici: 45.267539°, 25.948329°. Imi pare rau ca nu s-a filmat bucata aia pentru a vedea despre ce e vorba, dar cine stie, poate reusiti s-o ocoliti. Bobaru ne-ar putea spune mai multe. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
andreigeo Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? foarte frumos, am urmarit tot. mi-a placut. bvo ;) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? ...cu troliu meu de 6000 nu pot sa trag de Optimus, o sa ma traga el pe mine. Poti macar sa-mi tii pumnii sa trec fara troliere. :wink: ...iti atrageam atentia doar ca sa ai informatia dinainte :wink: Multam fain, apreciez! :grin: Din pacate, dupa aceasta minivacanta mi-am gasit sa ma betegesc, in prima zi am zis ca mor, apoi au aparut altele... Stau pe teava si daca o fi mai bine, ma inscriu pe topicul dedicat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
offenduro Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Foarte frumos! Ce bine merge mitsu.Ma bate un gand. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 11, 2013 Autor Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? Foarte frumos! Ce bine merge mitsu.Ma bate un gand. Merge si arata foarte bine mai ales cum e aranjat cu roti de 35. Si motoru suna foarte bine. Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 18, 2013 Autor Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? si un mic filmulet de la mine... cu ceva intarziere Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
minitehnicusro Postat Mai 18, 2013 Partajează Postat Mai 18, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? si un mic filmulet de la mine... cu ceva intarziere filmul cu urcarea la stana unde e? mai asteptam mult? 3x Suzuki Jimny 1x Suzuki Samurai Dacia DoubleCab 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
omoroka Postat Mai 21, 2013 Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Facem un offroad zilele astea pe Plaiul Getilor? filmul cu urcarea la stana unde e? mai asteptam mult? la cererea telespectatorilor postam si filmul urcarii, varianta full... pentru cine are rabdare Va salut ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate