Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cunoasteti acest model de anvelopa?

JokR

Postări Recomandate

Re: stie cineva ceva despre acest model de cauciuc?

[ATTACH=CONFIG]178005[/ATTACH]

astept cu nerabdare raspunsuri

seamana cu un cauciuc rusesc care se punea pe gaz si uaz-uri si avea dimensiuni 7,5 R16 cel putin eu asa stiu ca se foloseau pe vremuri la M-uri ca altele nu se gaseau.

daca ai vreo conexiune baga un link :) oricum in varianta ruseasca originala e foarte greu cauciucul e larianta C alea de carat si pe ploaie sau noroi nu face mare scofala in schimb sunt gume care tin si 20 de ani sunt rezistente la taieturi si la mers pe sparturi de piatra

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

le-am gasit intr-o poza pe un niva si tot am cautat dar nu am gasit nici de unde cumparat aceste cauciucuri.

poate nu fac fata la norori dar arata intr-un mare fel pe niva. imediat caut poza

3104niva.thumb.jpg.3e28344577c547f0ea0f2c586eac8d04.jpg

Editat de Astral
Lay back & wach the sky
Link spre comentariu

leam gasit intr-o poza pe un niva si tot am cautat dar nu am gasit nici unde de cumparat aceste cauciucuri.

poate nu fac fata la norori dar arata intr-un mare fel pe niva. imediat caut poza

[ATTACH=CONFIG]178006[/ATTACH]

Niva din poza are totusi profile diferite fata-spate :grin:

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Sunt modelul OMSKSHINA

A avut colegul @u2_2 pe SangYong. Vezi aci: http://forum.club4x4.ro/showthread.php?70797-anvelopele-rusesti-de-UAZ-ce-stiti-despre-ele . Ca dimensiune sunt echivalente cu 31/8.5/R15

Le-a vandut de-o vreme ( http://forum.club4x4.ro/showthread.php?75372-Vand-4-buc-OMSK-215-90-R15-super-MT ) da' poti sa-l intrebi pe @u2_2 despre ele.

Bafta! :h5

Editat de l_stoian79
  • Like 1

"Explore.Dream.Discover."-Mark Twain

cele mai bune lucruri din viata mea: http://picasaweb.google.com/olivia.iris.stoian :n1

"my precioussssss" :jp1: http://picasaweb.google.com/stoian.l.m :bannana

Link spre comentariu

Re: Cunoasteti acest model de anvelopa?

Colegule, se pot aduce din Ucraina! Un bun vecin de-al meu are Niva si numai din Ukraina isi aduce piese si gume si la preturi de zici ca face misto de mine cand mi le spune!

Ia legatura cu colegi din Nord (SV, MM, SM, BT..etc..) pt ei e ca si cum ar trece parleazul!

Don't drink and drive!
Link spre comentariu

Am avut eu. Excelente. Au schimbat radical comportamentul masinii in afara asfaltului.

Ceva huruit pe asfalt. Comportament excelent in zapada. De 2 bani pe gheata - ca orice MT. Bune pe asfalt. Excelente in noroi.

Vezi ca iti trebuie camera, sunt tubed.

Le-am vandut ca pentru mine erau prea mult.

Link spre comentariu

Salut,

Sunt modelul YA-192(8,40-15)

Vazi aici caracteristicile:

http://www.uazbuka.ru/wheels.htm#rez

diametrul:791 mm

calea de rulare: 218mm

greutatea adminsa: 775kg

viteza max. : 110 km/h

masa anvelopei: ~26 kg

janta recomandata: 6L

L.E. presiunea maxima 2.6atm

Colegul care le-a cumparat de la u2_2 le are pe jante 7JJ pe Jeep XJ, si sunt foarte ok, deacord cu tot ce a spus u2_2 mai sus.

Mai au avantajul ca se poate lasa presiunea pana la 0.5atm, te ajuta in noroi. Pe asfalt merg bine la 1.8-1.9atm.

Sunt subtiri si intra foarte bine sub aripi la flexari.

Sunt mai mult pentru drum intins, expeditii sau offroad. In oras sunt cam incomode, greoaie.

Bafta,

mihai

Editat de misca
Link spre comentariu

Sunt curios la ce pret se invart aceste anvelope,am si eu nevoie de niste MT-uri dar bugetul este limitat,asa ca poate reusesc cu astea rusesti.

Sunt modest din fire,toti au gipane,eu am doar JEEP
Link spre comentariu

Sunt curios la ce pret se invart aceste anvelope,am si eu nevoie de niste MT-uri dar bugetul este limitat,asa ca poate reusesc cu astea rusesti.

Salut,

Nu prea am gasit preturi cu stoc in magazine online, dar din ce magazine au mai pastrat preturi(din ukraina si rusia) sunt cam 350 lei ro. Mai pune cel putin 50 lei transport daca gasesti sa le aduca cineva + camera cam 50 lei, o sa iasa in cel mai bun caz 450 bucata.

Bafta,

mihai

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare