Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfaturi achizitie Actyon Wagon

badsykes

Postări Recomandate

Salut

Eu acum detin o Frontera 2.0i benzina.M-am gandit la mai multe modele cu care as schimba Frontera cum ar fi fost Isuzu Vehicross (3.2i benzina), Isuzu Trooper 3.1 (varianta 3.0 are probleme la injectoare)...Problema la toate astea de mai este motorul in jur de 3l deci impozit bestial..La Vehicross consumabilele se aduc din state deci probleme cu piesele..Dupa excavari multe am dat peste Actyon Wagon care indeplineste multe din criteriile mele:

-Design nonconformist..E pe locul II ca preferinte dupa Vehicross

- motor pana in 2l

- Diesel cu cuplu mare 310nm!! foarte rar motor de 2l cu asemenea cuplu si Offroader veritabil..

- sasiu separat

- reductor

- 5 usi

- relativ scurta pentru 5 usi...

- multe dintre Actyon-uri Wagon nu prea sunt tavalite in offroad...Specific ca, cu Frontera acuma sunt in club de offroad si ma bag la ceva soft spre mediu ca si dificultate..

Am uitat sa specific ca eu nu ma pricep la mecanica si am pe cineva care imi repara masina..

Acum astept sfaturi la urmatoarele:

1 Cum mai e cu piesele? Am citit ca fabrica si-a revenit din faliment...Aftermarket e ceva sau cam oem trebuie sa iau?

2 Puntile sunt rezistente ? Eu am spart diferentialul fata de pe frontera mea .S-a rupt un dinte la o roata si s-a angrenat in celelalte..Cu toate astea nu abuzez masina si am grija de ea..Acum i-am pus AVM-uri..

3 Probleme la motor mai deosebite ?

4. Suruburile pe ea sunt cote asiatice...Adica trebuie vreun set special de chei ?

Multumesc anticipat

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfaturi achizitie Actyon Wagon

Nu stiu cum e Actyon Wagon dar in principiu orice masina e mai buna in offroad decat Frontera.Un prieten de-al meu a avut una si si-a mancat zilele.Mai bine mergi cu un BMW tractiune spate decat cu Frontera.Asa se exprima prietenul meu. Deci nu cred ca referinta ta trebuie sa fie Frontera. Eu zic sa te compari cu alte masini mai evoluate pentru offroad.

Link spre comentariu

Re: Sfaturi achizitie Actyon Wagon

Esti in necunostinta de cauza.Nu vreau sa intru in polemica..Eu am de 2 ani masina si e ok..As prefera frontera asta decat orice BMW seria X..

Si o clarficare..Sa nu se inteleaga ca Frontera e proasta si vreau sa-mi schimb masina din cauza asta..Un Ssangyong-ul Actyon ar fi o experienta differita care ma incanta si m-as desparti de frontera..

Editat de badsykes
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare