Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

probleme la servo

vio6868

Postări Recomandate

Salutare am o problema la viraj stinga dreapta la inceput parca ar tine adica pleaca greu viraju dar dupa merge usor.Am verificat nivelul la servo este la nivel .Ma poate ajuta cineva cu un sfat? Multumesc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 2 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...

Re: probleme la servo

Salut! Ai rezolvat problema?

Eu cred ca am rezolvat .La cele doua furtunuri care ies din servo prindeau aer la coliere.Sper ca asta a fost defectu de facut nu mai face

Link spre comentariu

Eu mi-am cumparat deja si urmeaza sa inlocuiesc cele doua furtunuri care se prind cu coliere (deci mai putin cel de presiune), intrucat nu mai etanseaza si se prelinge lichid.

Poate iti este de folos:

A5: HR575 300 sau MB192348A - HOSE-SUCTON ~ 45RON

A15: MB122 609A - HOSE-RUBBER ~ 67RON

M-a incantat faptul ca au venit cu coliere noi la ambele capete.

Ca ulei fabricantul recomanda a se folosi Dexron II.

Servo.jpg.6f6006bad73a5c59bbf535702ad32036.jpg

Editat de BeTweety
Link spre comentariu

Eu mi-am cumparat deja si urmeaza sa inlocuiesc cele doua furtunuri care se prind cu coliere (deci mai putin cel de presiune), intrucat nu mai etanseaza si se prelinge lichid.

Poate iti este de folos:

A5: HR575 300 sau MB192348A - HOSE-SUCTON ~ 45RON

A15: MB122 609A - HOSE-RUBBER ~ 67RON

M-a incantat faptul ca au venit cu coliere noi la ambele capete.

De retinut faptul ca pentru auto se folosesc coliere elastice autoreglabile si nu coliere reglabile cu surub pentru gradina.

Ca ulei fabricantul recomanda a se folosi Dexron II.

[ATTACH=CONFIG]180493[/ATTACH]

Eu am folosit coliere cu surub lea-m strins tare cu surubelnita dar le-am lasat si pe ale ei

Link spre comentariu

Este bine asa, doresc sa rectific ce am spus despre coliere. In general fabricantii auto folosesc coliere elastice la furtunuri unde nu sunt solicitari mari din partea presiunii intrucat se monteaza rapid si sunt mai putin costisitoare. Un colier reglabil mereu va etansa mai bine, insa trebuie avut in vedere sa nu fie strans mai mult decat este necesar intrucat, in timp, furtunul se poate degrada si taia.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare