aztec Postat Mai 30, 2008 Partajează Postat Mai 30, 2008 Pt microbisti Eu nu pot sa zic decat .. Hai ROMANIA TVR transmite EURO 2008 în High Definition TVR va transmite în sistem High Definition (HD) partidele României la Campionatul European de Fotbal 2008 ÅŸi fazele finale ale competiÅ£iei, în total zece meciuri. Telespectatorii vor putea recepÅ£iona transmisiile digitale de înaltă definiÅ£ie pe noul canal TVR HD, care îşi începe emisia pe 1 iunie 2008 ÅŸi va transmite experimental până la 31 decembrie 2008. Oferta de programe a TVR HD mai include transmisii ÅŸi de la alte importante evenimente sportive, cum ar fi Jocurile Olimpice 2008 de la Beijing, competiÅ£ia de rugby Turneul celor Åžase NaÅ£iuni ÅŸi Formula 1. De asemenea, televiziunea publică va transmite în High Definition programe de divertisment ("Gaming Ring", "Yang"), edutainment ("Zona IT", "GeneraÅ£i@ HD"), documentare/docudramă ("Zestrea Românilor") ÅŸi filme artistice. Cetăţenii români vor putea recepÅ£iona transmisiile în HD prin satelit, în pachetul actual al TVR, ÅŸi terestru, în zona BucureÅŸtiului, în aria de acoperire a emiţătorului DVB-T, canalul 59. Pentru recepÅ£ia semnalului din satelit este necesară cartela VIACCESS 2.6 (detalii privind procurarea acestora pot fi găsite pe site-ul www.tvr.ro). Sistemul High Definiton se traduce printr-o dublare a rezoluÅ£iei, o calitate superioară a imaginii ÅŸi o evidenÅ£iere de cel puÅ£in trei ori mai ridicată a detaliilor. Toate acestea sunt completate cu sunet surround, similar celui din cinematografe, iar rezultatul este o experienţă vizuală ÅŸi auditivă îmbogăţită, disponibilă în casa fiecărui telespectator care deÅ£ine echipamentele de recepÅ£ie necesare. TVR deÅ£ine în exclusivitate pentru România drepturile de transmisie pentru EURO 2008. Toate cele 31 de meciuri din cadrul campionatului vor fi transmise în direct pe TVR 1 ÅŸi TVR 2 ÅŸi vor fi comentate de Vlad Enăchescu, Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu, Marian Olaianos, Emil Hossu-Longin ÅŸi DragoÅŸ Bocanaciu. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 Re: Campionatul European de fotbal Pt microbisti Eu nu pot sa zic decat .. Hai ROMANIA... Niste moldoveni la jocurile olimpice. Proba de caiac-canoe. Astia, asezati aproape de garla. Trece echipajul de pe locul 1, moment in care moldovenii incep sa strige: Mu*e ba!!! Chizda matii!!! etc... Nici un raspuns. Trece echipajul de pe locul 2. Moldovenii iar: Sa va fu`tim ma!!!Mu*e!!! etc... Nici-un raspuns. Trece echipajul de pe locul 3. Moldovenii striga: Mu*e ma!!! Chizda matii!!! Echipajul de pe locul 3 riposteaza: Ba p-a matii ba!!! La care moldovenii exclama extaziati: Astia sunt!!! HAI ROMANIA!!! :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Iunie 1, 2008 Partajează Postat Iunie 1, 2008 Re: Campionatul European de fotbal Deci ,vom iesi pe locul trei ! HAI ROMANIA ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 2, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 2, 2008 Re: Campionatul European de fotbal Demo.. se transmite la rezolutie de 1920 x 1080... Televizorul normal are 768 x 576 http://img50.imageshack.us/my.php?image=tvrhdjh2.jpg http://img520.imageshack.us/my.php?image=tvrhd2pp3.jpg http://forum.softpedia.com/index.php?ac ... &id=402701 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 4, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 4, 2008 Re: Campionatul European de fotbal Watch the movie.... Aduca atentie la masina galbena.... http://www.dailymotion.com/swf/x5ldb0&related=1 ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iunie 17, 2008 Autor Partajează Postat Iunie 17, 2008 Re: Campionatul European de fotbal vad ca multa lume e pe forum odata cu meciul.. romania olanda.... :W ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
MagnuM Postat Iunie 18, 2008 Partajează Postat Iunie 18, 2008 Re: Campionatul European de fotbal Deci ,vom iesi pe locul trei ! HAI ROMANIA ! Mare dreptate ai avut! Pe locul 3 am iesit! In grupa... :ha3 :ce :3 :ce "Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cretu Postat Iunie 19, 2008 Partajează Postat Iunie 19, 2008 Re: Campionatul European de fotbal Inca nu avem fata de Europene sau altceva. Mai trebuie sa invatam si sa avem si un antrenor care sa faca echipa. Dupa mine, nu e permis sa mergi la un campionat European cu o echipa fara mijloc. Doar fundasi. E total aiurea. Piti ar trebuii sa isi schimbe schemele lui tactice, sau, daca nu, sa il schimbe pe el. Era mai bine sa ia bataie in fiecare meci, dar sa arate ceva. (de fapt au aratat: nu sunt in stare de nimic. parca era Cartu antrenor) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate