Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Campionatul European de fotbal

aztec

Postări Recomandate

Pt microbisti

Eu nu pot sa zic decat .. Hai ROMANIA

TVR transmite EURO 2008 în High Definition

TVR va transmite în sistem High Definition (HD) partidele României la Campionatul European de Fotbal 2008 şi fazele finale ale competiţiei, în total zece meciuri. Telespectatorii vor putea recepţiona transmisiile digitale de înaltă definiţie pe noul canal TVR HD, care îşi începe emisia pe 1 iunie 2008 şi va transmite experimental până la 31 decembrie 2008. Oferta de programe a TVR HD mai include transmisii şi de la alte importante evenimente sportive, cum ar fi Jocurile Olimpice 2008 de la Beijing, competiţia de rugby Turneul celor Şase Naţiuni şi Formula 1. De asemenea, televiziunea publică va transmite în High Definition programe de divertisment ("Gaming Ring", "Yang"), edutainment ("Zona IT", "Generaţi@ HD"), documentare/docudramă ("Zestrea Românilor") şi filme artistice.

Cetăţenii români vor putea recepţiona transmisiile în HD prin satelit, în pachetul actual al TVR, şi terestru, în zona Bucureştiului, în aria de acoperire a emiţătorului DVB-T, canalul 59. Pentru recepţia semnalului din satelit este necesară cartela VIACCESS 2.6 (detalii privind procurarea acestora pot fi găsite pe site-ul www.tvr.ro).

Sistemul High Definiton se traduce printr-o dublare a rezoluţiei, o calitate superioară a imaginii şi o evidenţiere de cel puţin trei ori mai ridicată a detaliilor. Toate acestea sunt completate cu sunet surround, similar celui din cinematografe, iar rezultatul este o experienţă vizuală şi auditivă îmbogăţită, disponibilă în casa fiecărui telespectator care deţine echipamentele de recepţie necesare.

TVR deţine în exclusivitate pentru România drepturile de transmisie pentru EURO 2008. Toate cele 31 de meciuri din cadrul campionatului vor fi transmise în direct pe TVR 1 şi TVR 2 şi vor fi comentate de Vlad Enăchescu, Emil Grădinescu, Bogdan Cosmescu, Marian Olaianos, Emil Hossu-Longin şi Dragoş Bocanaciu.

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Campionatul European de fotbal

Pt microbisti

Eu nu pot sa zic decat .. Hai ROMANIA...

Niste moldoveni la jocurile olimpice. Proba de caiac-canoe. Astia, asezati aproape de garla. Trece echipajul de pe locul 1, moment in care moldovenii incep sa strige: Mu*e ba!!! Chizda matii!!! etc... Nici un raspuns. Trece echipajul de pe locul 2. Moldovenii iar: Sa va fu`tim ma!!!Mu*e!!! etc... Nici-un raspuns. Trece echipajul de pe locul 3. Moldovenii striga: Mu*e ma!!! Chizda matii!!! Echipajul de pe locul 3 riposteaza: Ba p-a matii ba!!! La care moldovenii exclama extaziati: Astia sunt!!! HAI ROMANIA!!!

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Demo.. se transmite la rezolutie de 1920 x 1080...

Televizorul normal are 768 x 576

http://img50.imageshack.us/my.php?image=tvrhdjh2.jpg

http://img520.imageshack.us/my.php?image=tvrhd2pp3.jpg

http://forum.softpedia.com/index.php?ac ... &id=402701

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Deci ,vom iesi pe locul trei ! HAI ROMANIA !

Mare dreptate ai avut! Pe locul 3 am iesit! In grupa... :ha3

:ce :3 :ce

"Să faci 13 ani de temniţă pentru un popor de idioţi... D-asta numai eu am fost în stare..." - Petre Ţuţea

Link spre comentariu

Inca nu avem fata de Europene sau altceva. Mai trebuie sa invatam si sa avem si un antrenor care sa faca echipa. Dupa mine, nu e permis sa mergi la un campionat European cu o echipa fara mijloc. Doar fundasi. E total aiurea. Piti ar trebuii sa isi schimbe schemele lui tactice, sau, daca nu, sa il schimbe pe el.

Era mai bine sa ia bataie in fiecare meci, dar sa arate ceva.

(de fapt au aratat: nu sunt in stare de nimic. parca era Cartu antrenor)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare