divizia Posted September 11, 2017 Share Posted September 11, 2017 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Salutare, am si eu nevoie de manual pentru Jimny 2003 , motor M13A ( divizia4@yahoo.com ) Multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAsterD Posted September 15, 2017 Share Posted September 15, 2017 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Dorinserb@yahoo.com Ms fain Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinelu07 Posted September 21, 2017 Share Posted September 21, 2017 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! florinelu07@yahoo.com multumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
divizia Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Acum am vazut ca la postul 18 se poate downloada manualul :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
florinelu07 Posted September 22, 2017 Share Posted September 22, 2017 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! done mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi_r Posted October 12, 2017 Share Posted October 12, 2017 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Pentru cei pasionați de mecanică sau pur și simplu curioși de una alta, dețin și ofer la cerere manualul de service SUZUKI JIMNY pe e-mail. În arhivele rar pe care le am, sunt mai multe fișiere *.pdf în care veți găsi explicate în cuvinte și cu poze pas cu pas operațiuni cum ar fi: - înlocuire kit ambreiaj; - înlocuire plăcuțe frînă; - înlocuire rulmenți roți și rulmenți kingpin; - înlocuire bucșe tendoane; ... etc.:h5 Numai bine! Buna, daca te rog poti sa imi trimiti manual suzuki jimny la adresa de mail: robi_ruma@yahoo.com Multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ow3x3xpr3ss Posted January 31, 2018 Share Posted January 31, 2018 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Este complicat sa schimb oglinda laterala ,s a rupt din mecanismul de rabatare.... :ang2 Stima, Ovidiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoltan lucian Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Pentru cei pasionați de mecanică sau pur și simplu curioși de una alta, dețin și ofer la cerere manualul de service SUZUKI JIMNY pe e-mail. În arhivele rar pe care le am, sunt mai multe fișiere *.pdf în care veți găsi explicate în cuvinte și cu poze pas cu pas operațiuni cum ar fi: - înlocuire kit ambreiaj; - înlocuire plăcuțe frînă; - înlocuire rulmenți roți și rulmenți kingpin; - înlocuire bucșe tendoane; ... etc.:h5 Numai bine! Va salut. Imi puteti trimite si mie manualul pentru jimny pe adresa de email zoltanlucian@yahoo.com Va multumesc anticipat Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlieGeologie Posted March 5, 2018 Share Posted March 5, 2018 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Salut! Daca nu-i cu banat si mai exista acel manual.... as mai cirpi si io pe la masina nevestei.... ilieb2003@yahoo.ca Cu respect, Ilie ........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr ... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted March 5, 2018 Author Share Posted March 5, 2018 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Ďa. Cu respect, mergeţi pe pagina 2, la #18 veţi găsi link-urile de download. L-a pus Max pe server, acum cãţica ani, este disponibil pentru toată lumea. Toate cele bune! All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
yo6gzi Posted March 16, 2018 Share Posted March 16, 2018 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Multumesc pentru manual. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ady fulga Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! As vrea si eu manualul adrian.fulga82@yahoo.com Mulțumesc Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogdan.baron Posted March 19, 2018 Share Posted March 19, 2018 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! https://forum.club4x4.ro/showthread.php?78713-Am-manual-service-Jimny-lb-englez%26%23259%3B-se-ofer%26%23259%3B-pe-mail-la-cerere!/page2 Postarea #18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
CatalinU Posted December 26, 2018 Share Posted December 26, 2018 Re: Am manual service Jimny lb. engleză, se oferă pe mail la cerere! Daca are cineva manualul, l-as dori si eu pe mail. Multumesc mail: ferneacatalin@gmail.com Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi12 Posted March 1, 2019 Share Posted March 1, 2019 Buna seara! As dori si eu manualul! sebastiangradinariu@gmail.com Multumesc anticipat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebi12 Posted March 4, 2019 Share Posted March 4, 2019 Primit manul pe mail! Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex- Posted March 11, 2019 Share Posted March 11, 2019 Salut! Imi poti trimite si mie manualul pe adresa alecs_1605@yahoo.com. O zi frumoasa. Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita31 Posted March 11, 2019 Author Share Posted March 11, 2019 (edited) Cu respect, mergeţi pe pagina 2, la #18 veţi găsi link-urile de download. L-a pus Max pe server, acum câţiva ani, este disponibil pentru toată lumea. Toate cele bune! Edited March 11, 2019 by mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Potyikutya Posted March 27, 2019 Share Posted March 27, 2019 Buna poti sami trimiti pe adresa de email? levente.veres86@yahoo.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
robi_r Posted April 19, 2019 Share Posted April 19, 2019 Buna ziua, cand ai timp poti sa imi trimiti si mi-e cartea Suzuki jimny pe e-mail robi_ruma@yahoo.com Multumesc anticipat si astept sa o primesc chiar am nevoie de carte sa demontez ceva de la motor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
casiobv Posted May 6, 2019 Share Posted May 6, 2019 Salut,as dorii si eu manualul daca se poate ... mail : sfrangeu2013@gmail.com mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
jineas Posted September 17, 2019 Share Posted September 17, 2019 Nu se mai poate downloada de la pagina 2 postul 18, asa ca , rog frumos sa-mi trimita si mie cineva manualul pe adresa de mail jinea23@yahoo.com Multumesc! "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabau-Rosic Jiri Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 Va rog daca e posibil sa imi trimiteti si mie pe mail manualul de service. E-mail: sabau_jiri@yahoo.com . Va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Victor MWM Posted October 15, 2019 Share Posted October 15, 2019 Va rog daca e posibil sa imi trimiteti si mie pe mail manualul de service. E-mail: victormosnegutu@gmail.com . Va multumesc anticipat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragomir.jimny Posted November 28, 2019 Share Posted November 28, 2019 Buna seara! Am incercat sa downloadez de la pagina 2 postarea 18# si nu se mai poate. Imi trimiteti si mie va rog pe adresa stefan.dragomir_s@yahoo.ro ? Multumesc mult! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts