liviuoff Postat Mai 8, 2013 Partajează Postat Mai 8, 2013 Salutare am o problema cu masina cand este in 4x4 cu reductor tin rotile virate stanga sau dreapta si vreau sa dau inapoi mai brus trozneste ceva pe sub masina ,se simte ca scapa ceva ,am dat cutia jos,am demontato ,am gasit in cutia de transfer o saiba care este blocata cu o bila acea bila nu ii permite sa se invarta ,saiba era fisurata,si bila care o bloca era intrata in fisura saibei .Acum nustiu cat de slab trebui sa fie lantu din cutia de transfer . Aceeasta scapare o am numai in 4x4 cu sau fara blocant central ,in 4x2 nu avea simtomu de scapare pun mai pe seara poze cu siba si bila ,si daca stie careva cat de intins trebuie sa fie lantu din cutie ? multumesc 1 KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Septembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Re: problema cutie de transfer pajero 3.0 v6 12 v Problema rezolvata : schimbat lant din cutia de transfer ,cauza a fost (s-a lungit lantu si scapa pe pinion) KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Elvimar Postat Ianuarie 20, 2015 Partajează Postat Ianuarie 20, 2015 Re: problema cutie de transfer pajero 3.0 v6 12 v Salut! De unde ai luat lantul? A fost nou sau second. Am aceeasi problema la un 2,5 D . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
liviuoff Postat Ianuarie 21, 2015 Autor Partajează Postat Ianuarie 21, 2015 Re: problema cutie de transfer pajero 3.0 v6 12 v salutare l-am cumparat sh ,nou costa 2230 lei :ha: KAMIKAZE Off Road Team Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Elvimar Postat Ianuarie 22, 2015 Partajează Postat Ianuarie 22, 2015 Re: problema cutie de transfer pajero 3.0 v6 12 v salutare l-am cumparat sh ,nou costa 2230 lei :ha: Mersi, azi am aflat si eu cat este unu nou ( 2400 lei ) Tot dezmembrarile e baza :id Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate