adresavlad Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Vă salut călduros pe toți vizitatorii acestui mediu! Deschid un nou topic pentru cerere de sfat de la voi, cei care aveți cu mult mai multă experiență decât mine în ceea ce privește 4x4. Momentan am un Pajero MK2 2.8 TDI de care sunt extrem de mulțumit. Mașina nu are rugină deloc (vine din Japonia) și funcționează impecabil, dar are volanul pe dreapta. Mă gândesc s-o schimb, dar nu știu la ce să mă gândesc. Portretul a ceea ce îmi doresc este un 4x4 nu foarte jos, cutie automată și volan pe stânga pentru că va fi condus de soția mea. Nu mă interesează deloc pentru offroad în adevăratul sens al cuvântului, ci numai pentru cățărat pe drum forestier până acasă. În rest, mașina va fi folosită pe șosea. Buget: 2500€. Vă mulțumesc anticipat pentru ajutor! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 In 2500 euro, cam greu....si sa fie in "toate mintile"....si cu acte in regula.... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 Nu m-am gândit să fie înscrisă în RO; este okay și BG sau chiar neînscirsă. Îmi pare rău că nu am precizat. Cu puțin efort, bugetul poate urca chiar și la 3000€. Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 Cand mi-am luat masina am pus anunt aici de cumparare cu suma de 3500 euro.Nu am primit nici o oferta ok in afara de Samuraie coapte din anii 80.Mi-am luat Feroza dar ca sa pot merge cu ea am mai bagat ceva banuti.Vrei si cutie automata deja se schimba treaba.Bafta, fiind vorba de bani nu prea avem ce sa recomandam conteaza ce si cum gasesti. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Mai 9, 2013 Autor Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 Mulțumesc Caphonne! În cazul acesta vă rog să lăsați detaliul legat de bani pe ultimul plan și să-mi spuneți totuși ce mi-ați putea recomanda. Așa cum spui și tu Caphonne, este posibil să găsesc ceva pe undeva, dar ceea ce mă interesa în primul rând este ce să caut. Aș vrea să mă uit pe ceva saituri germane, dar nu știu ce să aleg. Vă mulțumesc! Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Discovery 1 300 tdi automat gasesti in Germania sau Olanda (aici chiar utilitara) la banii astia - e cea mai buna optiune la acest buget. Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 (editat) Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro De ce nu mergi tot pe Pajero daca tot ai una si stii cum sta treaba? Editat Mai 11, 2013 de Astral Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
madiorsv Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro De ce nu mergi tot pe Pajero daca tot ai una si sti cum sta treaba? .exact..automate in banii astia doar prin ANGLIA gasesti ONE LIFE. LIVE IT ! Pajero V 6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Da doar ca vrea cu volan stanga deci.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 (editat) Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Suzuki Jimny, cutie automată, motor 1298 cmc, 16v - 80 cp, distribuție pe curea sau motor de 1328 cmc, 16v - 82 cp, distribuție pe lanț, ambele pe benzină. Ai costuri relativ mici de întreținere, fiabilitate mare (la acest capitol stau excelent), toate au servodirecție, poți găsi și cu ABS și A/C, majoritatea au geamuri + oglinzi electrice, deci numai bune pentru dame. La volan pe dreapta te încadrezi lejer, găsești și în România, pentru volan pe stânga, poate prin Germania, Olanda, Belgia ... etc dar nu bag mâna în foc la suma asta, dar dacă ești flexibil:grin:, se poate rezolva. Dar dacă soția vrea automată cred că i-ar fi foarte ușor să se acomodeze și cu volanul pe dreapta, doar tu ai văzut ce ușor este.:h5 Numai bine! Editat Mai 10, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Am lipsit puțin și nici nu am mai primit nici notificări pe email. Vă mulțumesc tuturor pentru sfaturi! Ideea este că un Pajero, 2.8 TDI, o super mașină, dar problema este că volanul este pe dreapta. Într-adevăr, cu volan pe stânga este cam greu de găsit în banii ăștia... Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DRAKUS Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Am o chestie interesanta ,Tata telcoline 2.0 diesel inmatriculata in ro fara taxa recuperata,an fab 2008 pret 2000 euro tel 0745240293.are aer cond,(nu are freon) si reductor.:ha1:ha1:ha1 Imi place sa stiu totul despre noii mei prieteni, dar nimic despre cei vechi.:grin::grin::grin: 2xToyota lj73,bmw320,honda fireblade,honda quad 140cp home made,barca quicksilver 410sl ,husqwarna 450. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Este o masina buna de carat si abuzat iti cam rupe ficatii intradevar dar si Feroza mea rupe ficati asa ca.... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Mai 14, 2013 Autor Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Multumesc Drakus! Habar n'am despre Tata; intrebarea este: are cutie automata? Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
misca Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Salut, S-ar mai incadra Jeep-urile pe benzina. Problema este ca doar cele cu moatoare de la 4L in sus au cutia automata :grin: de exemplu asa ceva: de pe mobile.de Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
the_boss_ro Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Iti pot sugera sa te uiti la un Jeep Cherokee , este spatios ,interior placut (daca are piele) ,cutie automata , ac , si cred ca la 3000 o sa gasesti mai mult ca sigur unul care corespunde cerintelor tale .Consumul dupa parerea mea (la un motor de 4 l )nu este de speriat , iar fata de Wrangler-ul Yj al meu , pot spune ca pietrele la rinichi se elimina doar cu medicamente , si nu fortat ca in tractorasul meu . :) Stiam pe cineva care are unul cu numere rosii (piele crem , ac functional , scaune electrice , pachet crom si cerea 2500 cred ca il aduci la 2000 lejer), avea ceva rugina pe la aripi dar nu de speriat ,daca esti interesat , pot face o intrebare .Ahh si era mov rozaliu cu embleme galbene :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adresavlad Postat Mai 21, 2013 Autor Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Sfat achiziție 4x4 pana in 3000 euro Mulțam fain boss. Nu știu nimic despre Jeep'uri, dar nu strică o informație în plus despre cel pe care-l știi tu. Viața asta e moartă; avem nevoie de una nouă. Eu cred că am găsit-o! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate