bogdy_daihatsu Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Va salut!Am o mare problema,mi s-a rupt un suport motor si la magazinele din timisoara de unde am mai cumparat piesa,nu mai aduc.stie cineva unde as mai putea gasi???Va multumesc :hl:hl:hl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Suport motor Feroza! Pfffg la Allpadrino in Bucuresti.Vezi pe site sau intreb eu maine si iti zic. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 20, 2013 Partajează Postat Mai 20, 2013 Re: Suport motor Feroza! Seamana cu vreunul din astea? [ATTACH=CONFIG]179411 :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Mai 21, 2013 Partajează Postat Mai 21, 2013 Re: Suport motor Feroza! da , cu al 2lea , eu i-am trimis un mesaj baiatului cum ca am dar nu mi-a mai zis nimic ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Mai 22, 2013 Autor Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Suport motor Feroza! Va salut si imi cer scuze ca nu am raspuns mai repede.cel cu un surub e pentru motor si cel cu 2 suruburi e la cutie.pana la urma am primit 2 suporti de la unu dintre magazinele din timisoara,dupa indelungi asteptari.va multumesc:tk Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ignis Postat Mai 22, 2013 Partajează Postat Mai 22, 2013 Re: Suport motor Feroza! Cat te-au costat de curiozitate? :cl Ignis 4x4 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdy_daihatsu Postat Mai 28, 2013 Autor Partajează Postat Mai 28, 2013 Re: Suport motor Feroza! Am sa atasez factura sa nu apara discutii! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: Suport motor Feroza! La prima iesire in off il vei rupe pe cel din stanga ! Eu am rupt trei pana acum . Tre. sal modifici si rezolvi problema definitiv . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Decembrie 25, 2013 Partajează Postat Decembrie 25, 2013 Re: Suport motor Feroza! La prima iesire in off il vei rupe pe cel din stanga ! Eu am rupt trei pana acum . Tre. sal modifici si rezolvi problema definitiv . Cum? Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Decembrie 26, 2013 Partajează Postat Decembrie 26, 2013 Re: Suport motor Feroza! Suna-ma ! E mai usor sa-ti explic la tel. . 0732296666 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pacepa Postat Ianuarie 4, 2014 Partajează Postat Ianuarie 4, 2014 Re: Suport motor Feroza! Suna-ma ! E mai usor sa-ti explic la tel. . 0732296666 Baghi a intrebat pentru toata lumea ar fi frumos daca ai pune si niste poze :wink: Nobody remains virgin, life fucks everyone Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pescar77 Postat Ianuarie 7, 2014 Partajează Postat Ianuarie 7, 2014 Re: Suport motor Feroza! Am pus cateva foto. cu limitatorul pt. tampon dar din pacate nu l-am fotografiat inainte de al monta . Are o greseala pe care sa nu o faceti si voi ! Limitatorul din spate (spre volan) cuiul , este sudat prea jos si atinge surubul de prindere pe sasiu producand un zgomot ciudat inauntru . Mi-a fost lene sal dau jos ajustund-ul cu tehnologul (un ciocan mai greu) ; acum nu mai produce vibratia decat pe greu cu 1 . Trebuie sudat cuiul mai sus cu 2-3 mm ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate