Cristi S Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Va salut! Acum o saptamana, in urma unei vizite in Olanda, am descoperit un showroom/parc auto plin de Toyota Land Cruiser 70 noi. Acest parc auto se afla la iesirea din Rotterdam spre Utrecht. Am inteles de la tipul la care am fost cazat ca acest dealer aduce masini pentru vanzare la bucata, in concluzie nu era o comanda mare pentru cine stie ce institutie. Nu am retinut numele parcului auto. Stiu ca acest model este greu de gasit in Europa. Masinile din parc erau toate dotate cu snorkel. Sper ca informatia sa fie de ajutor celor care isi doresc un asemenea model. Toate cele bune! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Toyta Land Cruiser 70 Noi Sunt cateva care vad masini europenizate http://www.transautomobile.com/en/Export/TOYOTA/Land-Cruiser/Pick-Up-4x4/GRJ-79-Pick-Up/350,57 Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
razvanclinciu Postat Mai 9, 2013 Partajează Postat Mai 9, 2013 Re: Toyota Land Cruiser 70 Noi Sunt o gramada de HDZ 76, 78 si 79 si pe mobile.ro . Ma referi la Masini noi. http://cautare.mobile.ro/automobile/toyota-land-cruiser-7-diesel.html?useCase=ChangeSortOrder&defaultOrder=ASCENDING&isSearchRequest=true&__lp=3&scopeId=C&sortOption.sortBy=creationTime&sortOption.sortOrder=DESCENDING&makeModelVariant1.makeId=24100&makeModelVariant1.modelId=19&makeModelVariant1.modelDescription=7&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&minPowerAsArray=95&minPowerAsArray=KW&maxPowerAsArray=110&maxPowerAsArray=KW&fuels=DIESEL&siteId=ROMANIA&negativeFeatures=EXPORT&minCubicCapacity=3001&maxCubicCapacity=5000&lang=ro&sortPath=specifics.mileage Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calinvas Postat Mai 10, 2013 Partajează Postat Mai 10, 2013 Re: Toyota Land Cruiser 70 Noi "•Tropical version without european certificate of conformity and only for export outside EEC countries" Eu stiu ca NU se pot inmatricula . Am inteles ca se pot modifica sa fie compatibile cu EEC dar costa foarte mult ... adica .. fooooarte mult . Toate bune , Calin http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj Trolii Kingone Trolii BestWinch Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tavi D. Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Toyota Land Cruiser 70 Noi Ce mica e lumea si ce inseamna un forum "mare"! Tocmai am vazut ieri pe strada una in Plovdiv, bineinteles cu numere de Bulgaria, iar azi am descoperit topicul asta... [sIGPIC][/sIGPIC] Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HEM Postat Mai 11, 2013 Partajează Postat Mai 11, 2013 Re: Toyota Land Cruiser 70 Noi Acum 2 ani am vazut un 79 model 2010 inscris in Romania, printr-o conjuctura l-am cunoscut pe posesor, daduse 32.000 euro cu tot cu taxa( 79 e utilitara) avea motorul de 4,2 fara turbo si era euro 4. Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate