Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Toyota Land Cruiser 70 Noi

Cristi S

Postări Recomandate

Va salut! Acum o saptamana, in urma unei vizite in Olanda, am descoperit un showroom/parc auto plin de Toyota Land Cruiser 70 noi. Acest parc auto se afla la iesirea din Rotterdam spre Utrecht. Am inteles de la tipul la care am fost cazat ca acest dealer aduce masini pentru vanzare la bucata, in concluzie nu era o comanda mare pentru cine stie ce institutie. Nu am retinut numele parcului auto. Stiu ca acest model este greu de gasit in Europa. Masinile din parc erau toate dotate cu snorkel. Sper ca informatia sa fie de ajutor celor care isi doresc un asemenea model. Toate cele bune!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Toyota Land Cruiser 70 Noi

"•Tropical version without european certificate of conformity and only for export outside EEC countries"

Eu stiu ca NU se pot inmatricula .

Am inteles ca se pot modifica sa fie compatibile cu EEC dar costa foarte mult ... adica .. fooooarte mult .

Toate bune ,

Calin

http://bestwinch.ro/14-exemplu-de-montaj

Trolii Kingone

Trolii BestWinch

Link spre comentariu

Ce mica e lumea si ce inseamna un forum "mare"! Tocmai am vazut ieri pe strada una in Plovdiv, bineinteles cu numere de Bulgaria, iar azi am descoperit topicul asta...

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu

Acum 2 ani am vazut un 79 model 2010 inscris in Romania, printr-o conjuctura l-am cunoscut pe posesor, daduse 32.000 euro cu tot cu taxa( 79 e utilitara) avea motorul de 4,2 fara turbo si era euro 4.

Fliper -KDJ 90 cu peste 200 de caluti:old
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare