smeagle Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 am vazut ca sunt pe feroza 3 tipuri de motoare 1,6 si anume cel cu carburator , injectie monopunct si multipunct , acum intrebarea mea cea mare este daca la motorul de 1,6 16v monopunct difera doar injectia fata de multipunct sau are si alt bloc motor etc ? ideea e ca am gasit o feroza pe care vreau s-o iau pentru motor , masina este din 94 si a mea tot din 94 dar spre sfarsitul anului , are motor 1,6 16v dar injectie monopunct , este acelas bloc motor ? la care eu sa ii pun sistemul de injectie de pe al meu si gata ? din cate mai stiu eu cu injectie monopunct are 86 cai parca si a mea 95 , diferenta o face doar injectia ? ... am am mai vazut diferit de a mea niste MRL uri mici la roti cam ca cele de samurai asa ... difera butucul rotii sau doar e alt model de MRL ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: motoare feroza , help ! Breee sunt doua motoare doar HD-C adica cu carbelitor si HD-E injectie multi 1.6 16 v 97 cai.Eu atat stiu. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: motoare feroza , help ! uite baiatu mi-a trimis si poza cu motorul ... ca bloc cred ca e la fel tre doar sa pun sistemul meu de injectie pe el si gata ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristian1 Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: motoare feroza , help ! Daca zici ca e ceva mic, nu are MRL-uri, sunt doar niste flanse care tin planetara cuplata tot timpul. Se pot inlocui cu unele manuale. Off-Road in Waldland Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Mai 12, 2013 Autor Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: motoare feroza , help ! uite ca in imaginea asta pe care am gasit-o pe net la o alta feroza , nu se vede foarte bine ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
baghy Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: motoare feroza , help ! uite ca in imaginea asta pe care am gasit-o pe net la o alta feroza , nu se vede foarte bine ...[ATTACH=CONFIG]178738[/ATTACH] Ma faci intr-o zi sa iti arat si mrl-uri manuale si automate si flanse. Poate asa scapi de obsesia asta :wink: Daihatsu Feroza, adio pietre la rinichi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ryder Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Re: motoare feroza , help ! Se vede f bine: in imaginea atasata masina NU are MRL-uri, ci doar flanse, cum spunea colegu'. :) @smeagle: Motoare sunt doua, corect, HD-C pe carbuaratie si HD-E pe injectie. Totusi stiu ca la varianta pe injectie a fost o perioada fara "black box", probabil asta e ce se vede in poza. VERTIZONTAL. Fotografie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
smeagle Postat Mai 13, 2013 Autor Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: motoare feroza , help ! gata colegi acum m-am lamurit si asupra mrl urilor si motoarelor , ma voi duce deci sa vad acea masina si daca e ok o iau si ii pun motorul la mine ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate