pitonul Postat Mai 12, 2013 Partajează Postat Mai 12, 2013 Am si eu o intrebare, fiind incepator si necunoscator : ptr. offroad ce fel de detector de radar recomandati ? Eu am un Valentine, o fi bun , n-o fi bun ? Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector de radar Am si eu o intrebare, fiind incepator si necunoscator : ptr. offroad ce fel de detector de radar recomandati ? Eu am un Valentine, o fi bun , n-o fi bun ? ai nevoie de unul omnidirectional care să poată garanta creşterea relativă a radiaţiei într-un punct de maximă intensitate http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan_g Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector de radar ... ptr. offroad ce fel de detector de radar recomandati ? ... care ar fi rostul ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 (editat) Re: Detector de radar Am si eu o intrebare, fiind incepator si necunoscator : ptr. offroad ce fel de detector de radar recomandati ? Eu am un Valentine, o fi bun , n-o fi bun ? Îți trebuie un model mai nou, cu microunde infraverzi marca CutTheCrap V2. Sunt cele mai bune, în Australia - tătici în off-road - toți au din ăstea. Am văzut pe ebay, dar sunt scumpicele, fiind penultima descoperire în domeniu, pentru că ultima - încă nu s-a inventat! :ha1:ha: :ha1 Editat Mai 13, 2013 de mita31 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector radar pt off-road Iti trebuie Amandina ,Savarina , Dobos sau Eclaire ! Sa ai un platou la tine .. Ba pateu cu branza!! :ha1 I love cofetaria Alice !:banana "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector radar pt off-road Iti trebuie Amandina ,Savarina , Dobos sau Eclaire ! Sa ai un platou la tine .. Ba pateu cu branza!! :ha1 I love cofetaria Alice !:banana si ce te faci cand e cofetaria in renovare (ca acum)?:grin: It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector radar pt off-road Pierzi timpul pe forum cumparind prostii :ha1 PS: sunt deja citiva doritori in asteptare.....comanzi mai multe, te rugam? Sa ajunga la toata lumea pt iesiri. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector radar pt off-road MMMM ce prajituri bune Alice !!! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector radar pt off-road si ce te faci cand e cofetaria in renovare (ca acum)?:grin: Ba ursuletule e deschisa de 2 luni !! "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector radar pt off-road Ba ursuletule e deschisa de 2 luni !!6 MAI – 15 MAI INCHIS – CONCEDIU DE ODIHNĂhttp://www.cofetariaalice.ro/ It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nikepatrol Postat Mai 13, 2013 Partajează Postat Mai 13, 2013 Re: Detector radar pt off-road Pitonul stie ??:grin: "Toata lumea este revoltata de ceea ce se intampla in toata lumea." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 14, 2013 Autor Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Detector radar pt off-road I will wait for you ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Detector radar pt off-road I will wait for you ! We'll be there:grin::banana It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Mai 14, 2013 Partajează Postat Mai 14, 2013 Re: Detector radar pt off-road Stati asa ...ca sunteti cam offtopic ... Nu faci offroad, nu-ti trebuie "dedector" dasta de radar ... :ha: Da pasta nu o stiati ...cum scapi de radaru din emceveul care sta cu fata de tine, pe marginea drumului ...pe contrasens ??? Le dai una frontal, fix dauna totala si dupa aia la meletie reclami ca de fapt ei mergeau neregulamentar pe contrasens ...Si dupa aia le ceri si RCA-ul sa-ti repari masina, ca deh, ce mama naibii cautau ei pe contrasens. ce suntem in Anglia??? ... :ha1 consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pitonul Postat Mai 15, 2013 Autor Partajează Postat Mai 15, 2013 Re: Detector radar pt off-road iar cu aia cu 210 km/ora ... e ca si cu contestatia lui SuperAlfi care in nu stiu ce etapa a depasit viteaza....ca au calculat arbitrii ca avea vreo 900-1000 km / ora in OffRoad ...daca avea detector, nu mai avea necazuri ! Rubicon 2.8 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate